Eu sunt Georgina – sezonul 2 Netflix
Eu sunt Georgina (I am Georgina) este unul dintre cele mai noi reality show-uri adaugate recent pe Netflix si in acelasi timp, una dintre cele mai vizionate serii de pe platforma online.

Reality show-ul Eu sunt Georgina este in limba spaniola, a fost lansat pe 27 ianuarie iar de la lansare s-a situat in top 10 cele mai vizionate seriale in Romania insa interesul a fost destul de mare si in alte tari.

Productia prezinta viata Georginei Rodríguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, viata ei de zi cu zi si a celor din jurul ei. Primul sezon arata cum s-a schimbat viata Georginei atunci cand l-a intalnit pe Cristiano Ronaldo, ea intra in detalii despre cum s-au indragostit si cum a ajuns in lumina reflectoarelor.

Aceasta docu-serie se va concentra asupra Georginei Rodríguez, difuzandu-se si interviuri cu membrii familiei, inclusiv cu Cristiano Ronaldo.

Primul sezon al seriei Eu sunt Georgina are 6 episoade iar pe IMDb a obtinut o nota foarte mica, 3.8 din 1.400 de recenzii. Anumite persoane care au vizionat aceasta serie au mentionat ca nu reprezinta un continut interesant ci este doar un reality show despre o persoana fara realizari.

Eu sunt Georgina – sezonul 2 Netflix

Netflix nu a confirmat inca oficial reinnoirea seriei cu sezonul 2 insa, conform unor zvonuri, va exista si al doilea sezon. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii sigure in acest sens.

Daca va fi lansat sezonul 2, am putea vedea subiecte precum:

  • intoarcerea Georginei si a lui Cristiano Ronaldo in Manchester in vara anului 2021, cum s-au adaptat copiii in Anglia;
  • sarcina Georginei;
  • viitorul lui Cristiano la Manchester, daca va ramane la aceeasi echipa sau daca isi va gasi una noua;
  • petrecerea de Anul Nou din Manchester;

Daca ati vizionat reality show-ul Eu sunt Georgina, ce parere v-a lasat? Ati fi interesati sa vedeti episoade noi? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.