Garda de coasta din Caraibe / Europa salbatica – National Geographic
In acest material vom detalia cele mai interesante documentare ce vor fi difuzate pe posturile National Geographic si National Geographic Wild in luna mai.

National Geographic

Garda de coasta din Caraibe – din 4 mai, de la ora 21, in fiecare joi. Acest serial documentar ne prezinta in detaliu activitatea Garzilor de Coasta din Caraibe. Garda de coasta are unitati pe trei insule tropicale: Curacao, Aruba si St. Martin. Aceste unitati lupta impotriva traficantilor de droguri si impotriva traficului de persoane. Unitatile garzii de coasta din Caraibe sunt formate din personal bine instruit si bine inarmat.

Unitatile sunt formate atat din barbati cat si femei si sunt bine dotati cu tot ce trebuie: arme, barci, avioane si elicoptere. Paradisul din Caraibe este bine protejat iar echipele Garzii de coasta pot face fata cu succes oricarei situatii.

Europa salbatica – 6 mai, de la ora 19, in fiecare duminica. In cadrul acestui program vom urmari documentare despre Continentul European, despre peisajele diversificate si despre speciile intalnite in zonele Continentului European. Temperaturile pe Continentul European difera de la -40 grade celsius la +40 grade celsius.

Garda de coasta din Caraibe / Europa salbatica – National Geographic

Exomars: Misiune imposibila – 12 mai, de la ora 22. Programul Exomars inseama o cercetare de peste 20 de ani despre sansa de a gasi viata pe Marte. La acest program au participat mii de barbati si femei din peste 20 de tari. Programul s-a dovedit a fi un adevarat esec pentru ca inca nu s-au gasit dovezi care sa ateste ca ar fi posibil sa existe viata pe Marte.

Charles: Povestea in cuvintele lui – 28 mai, de la ora 21. Pe data de 6 mai 2023, Charles Windsor va fi incoronat Rege al Angliei. Ceremonia de incoronare va fi un eveniment ce va deschide un nou capitol in istoria Monarhiei Britanice. Documentarul Charles: Povestea in cuvintele lui va incerca sa raspunda la intrebarea: Ce fel de Rege va fi Charles al III-lea?

National Geographic Wild

Veterinarii de la Wild – din 1 mai, de la ora 19  Veterinarii isi dedica viata ingrijirii animalelor, sunt pasionati de aceste animale. Programul Veterinarii de la Wild va difuza si va prezenta diferite povesti emotionante despre urgentele de viata sau de moarte pe care acesti veterinari le au in fiecare zi. Veterinarii au grija de animale, indiferent unde se afla, fie in insorita Florida sau in zapezile din Alaska. Ei isi fac datoria cu pasiune si dragoste fata de animale.

Destinatia Wild – Aceasta serie documentara va fi difuzata in fiecare sambata, de la ora 19 si prezinta documentare despre calatorii de neuitat in lumea salbatica, de la cele mai indepartate zone la abisurile oceanului. In prima sambata a lunii mai, in cadrul serialului documentar Destinatia Wild, se va difuza un documentar despre Argentina salbatica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.