Eurosport Player se va inchide dupa lansarea Discovery+
Reprezentantii Eurosport au confirmat ca Eurosport Player va fi inchis in toate regiunile in care se va lansa Discovery+, aceste regiuni incluzand si Romania.

Discovery+ va fi lansat in Romania anul acesta sau anul urmator (nu a fost oferita o data exacta). Discovery+ va fi disponibil in Romania in reteaua Vodafone, conform unui parteneriat intre cele doua companii.

Reprezentantii customer support Eurosport au mentionat ca Eurosport Player va fi in continuare disponibil pana la lansarea Discovery+, ulterior va fi desfiintat in Romania si in tarile in care se va lansa noua platforma Discovery. Continutul posturilor Eurosport va fi in continuare disponibil pe Discovery+.

Asadar, Eurosport Player va mai functiona doar pana la lansarea Discovery+, continutul sportiv urmand sa fie disponibil pe noua platforma Discovery.
Canalele liniare si eurosport.com vor ramane nemodificate.
Eurosport Player este platforma online VOD Eurosport, disponibila si in Romania, pe care putem urmari actiune live din intreaga lume a sporturilor. Pretul abonamentului Eurosport Player este urmatorul:

  • abonament lunar – 2.99 euro
  • abonament anual – 19.99 euro

Eurosport Player se va inchide dupa lansarea Discovery+
Pe Eurosport Player putem viziona competitii sportive in direct, din mai multe unghiuri, in calitate HD si pe mai multe dispozitive. Pe Eurosport Live putem vedea competitii precum meciuri de fotbal din Premier League, turnee de tenis din Marele Slem, ciclism motorsports si multe altele. Eurosport Player este un serviciu video on-demand unde putem viziona competitiile favorite oricand dorim.

Nu avem inca informatii despre pretul abonamentului Discovery+ insa este posibil ca operatorii de telecomunicatii sa ofere promotii incluse in pachet pentru acest serviciu.

Reamintim ca in Romania a fost lansata pe 1 decembrie o alta platforma sportiva, DAZN, pretul acestui serviciu fiind 7.99 lei pe luna, unde pot fi vizionate sporturi de contact.

Daca ati utilizat Eurosport Player pana in prezent, ce parere aveti despre aceasta aplicatie?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

  1. nu vad rostul platformei cu plata cand ai eurosport in grila gratuit + aplicatii de mobil unde poti sa-l urmaresti daca vrei e o prostie sa platesti pentru ceva ce ai gratis