Look Sport 2, 3 vor fi disponibile la Telekom si Orange

Look Sport 2, 3 vor fi disponibile la Telekom si Orange cablu – Posturile Look Sport 2 si Look Sport 3 vor fi disponibile in retelele Telekom si Orange cablu in cursul lunii septembrie. Posturile Look Sport 2, 3 au fost deja introduse in grilele Orange satelit si UPC.

Look Sport 2, 3 vor fi disponibile la Telekom si Orange

Mult asteptatele posturi Look Sport 2 si Look Sport 3 vor fi disponibile in retelele Telekom si Orange cablu in cursul lunii septembrie, avand in vedere informatia afisata pe site-ul Orange pentru pachetele prin cablu: Canalele Look Sport 2 si Look Sport 3 vor fi disponibile in grila Orange Home TV prin cablu in cursul lunii septembrie.

Introducerea posturilor in grila Orange cablu presupune introducerea acestor programe in grila Telekom cablu avand in vedere ca Orange si Telekom au pe cablu aceeasi grila de programe (conform acordului intre Telekom si Orange, serviciile prin cablu furnizate de Orange sunt pe reteaua Telekom). Recent, Orange a inceput sa-si construiasca propria retea de fibra optica.

Programele Look Sport 2 si Look Sport 3 sunt foarte asteptate si in reteaua Digi (RCS – RDS), reprezentantii Look confirmand negocierile aflate in desfasurare cu oficialii Digi. De asemenea, reprezentantii Look au confirmat ca Look Sport 2, 3 nu vor intra in grilele de programe ale operatorilor Akta si Focus Sat.

Pe cele 2 posturi lansate recent vom avea competitii importante precum Liga 1, Bundesliga, Serie A, La Liga, Cupa Davis, Fed Cup, ATP 250, 500, 1000, Euro Liga, Ligue 1, Formula 1, Liga Campionilor de Handbal masculin si feminin;

Vom actualiza acest articol cu informatii privind alte modificari de pachete/preturi in retelele Telekom si Orange cablu efectuate din cauza introducerii posturilor Look Sport 2 si Look Sport 3. Telekom deja a anuntat scumpirea abonamentelor din octombrie, deci in cazul lor nu ar trebui sa mai apara modificari de preturi curand.

Posturile Look Sport 2 si Look Sport 3 au fost disponibile in premiera la Orange DTH la finalul lunii iulie iar in reteaua UPC sunt disponibile de aproximativ o saptamana. Voi ce parere aveti despre posturile Look Sport 2 si Look Sport 3?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

23 COMENTARII

  1. Deocamdata nu sunt nerabdator sa-si faca aparitia si la Digi, considerand ca au aprox 90% aceleasi competitii ca si DigiSport. Probabil asta ar fi motivul amanarii, cu posibilitatea intrarii in grila Digi in 2020.

    • De acord cu tine, peste tot unde au intrat posturile astea s-a marit abonamentul de baza cu undeva la 1 euro? Pentru ce?..daca nu sunt fan transmisiuni sportive. Sa bage asa ceva in extraoptiune si sa bage acolo oricate posturi Look se doreste dar pe banii „iubitorilor” de sport, nu pe ai celor care platesc si nu se uita si care culmea, mai sunt si majoritatea, canalele de sport au audienta de maxim 10%, adica 1 din 10 abonati se uita la asa ceva.