Telebest – o noua televiziune nationala
In cursul sedintei CNA de astazi a fost aprobata solicitarea venita din partea Telebest Media SRL pentru acordarea licentei audiovizuale a serviciului de programe Telebest din Timisoara.

Telebest va fi o televiziune cu format generalist, zona de difuzare va fi nationala iar formatul de difuzare SD si HD. Se va vedea si pe Facebook si YouTube insa doar partial.

Structura de programe va contine 100% productii proprii iar orarul de difuzare va fi 24 ore pe zi din care reluarile vor fi de 7 ore si 15 minute pe zi. Investitia totala va fi de 60.000 de euro si se preconizeaza o investitie de inca 40.000 de euro in 2025. Productia, costurile de exploatare si intretinere vor fi asigurate din surse proprii si ulterior din publicitate.

Reprezentantul postului a mentionat ca are experienta in acest domeniu, fiind implicat si in alte proiecte precum Sud Vest TV, o televiziune regionala din Timisoara. Televiziunea va difuza informatii despre Timisoara, in special datorita faptului ca orasul va fi Capitala Culturala Europeana 2023.

Telebest – o noua televiziune nationala

In ceea ce priveste acordurile cu operatorii, s-a mentionat ca exista discutii cu Telekom/Orange Romania Communications (operatorul s-a declarat deschis sa preia postul) si RCS & RDS (operatorul a fost informat insa a ramas sa se aprofundeze acest subiect).

In privinta grilei postului, vor fi difuzate programe precum Magazinul de seara, Info Muzee, Zbor peste Romania, Istorie si viitor, La pas prin Romania, Stiri pe plus, Omul, sanatatea si natura, Matinal Telebest, Info lacase cult sau Info statiuni. Emisiunile vor fi subtitrate in limba engleza.

Dinescu Maria-Mirabela este asociatul unic Telebest Media SRL.
In judetul Timis exista si alte televiziuni precum Sud Vest TV, Alfa & Omega TV (zona de difuzare nationala), QUB TV, Tele Europa Nova TV sau Teleuniversitatea Timisoara.

Voi ce parere aveti despre televiziunea Telebest? Credeti ca isi va rezerva un loc in grilele operatorilor?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. Asta este din seria cum sa speli niste bani sau din seria televiziune cu dedicatie politica pentru campanii electorale.

    Sa te lauzi cu faptul ca pui la bataia 60.000 de euro pentru o televiziune generalista cu acoperire nationala este ca si cum ai avea 30 lei in buzunar si spui ca intentionez sa cumperi un MERCEDES BENZ S-Klasse AMG.

    Investitia intr-un studio profesionist pentru vlog / podcast echipat cu aparatura pe masura se ridica la cateva zeci de mii de euro…… Astia viseaza televiziune generalista cu acoperire nationala pentru 60.000 de euro.

    Ca fapt divers, defuncta Giga TV a plecat la drum cu o investitie initiala de 400.000 euro si in scurt timp s-a ales praful de ei.