Factura detaliata – desfasurator – Digi voce si date
In reteaua Digi (RCS – RDS), factura detaliata (desfasuratorul) se poate obtine foarte usor din contul Digi Romania urmand pasii detaliati mai jos.

Pe un PC (varianta web/desktop) putem accesa desfasuratorul urmand acesti pasi (contul Digi este singura modalitate prin care putem obtine factura detaliata in reteaua Digi):

Accesam site-ul DigiRomania.ro – sectiunea Contul Meu – ne logam (daca nu avem inca un cont, selectam Inregistrare si introducem informatiile solicitate) – selectam Serviciile MeleDigi Mobil – nu conteaza numarul de telefon selectat (desfasuratorul va afisa informatii despre toate numerele) – apasam click unde scrie Configureaza si selectam Descarca desfasurator urmand sa se afiseze o lista cu desfasuratoarele disponibile – selectam PDF-ul pentru luna dorita urmand ca documentul sa fie descarcat.

Factura detaliata – desfasurator – Digi voce si date – aplicatie de mobil Digi Romania

Din aplicatia de mobil putem accesa desfasuratorul logandu-ne cu contul Digi – Serviciile Mele – selectam serviciul Digi Mobil – selectam ConfigureazaDescarca desfasurator convorbiri
Descarcand desfasuratorul (factura detaliata), vom avea acces la urmatoarele informatii:

 • numarul de minute si costul efectuate catre retelele Digi (Romania, Spania, Italia), Vodafone, Orange, Telekom sau catre alte retele
 • traficul de internet efectuat luna respectiva
 • totalul costului suplimentar
 • detalierea traficului de voce pentru fiecare numar de telefon, aici vom avea afisate informatii precum:
  • data si ora apelului
  • apelant (numarul de pe care s-a initiat apelul)
  • apelat (destinatar, persoana apelata)
  • numele retelei de destinatie
  • durata
 • defalcarea datelor mobile efectuate (cat trafic de date am consumat in fiecare zi)

Este bine de stiut ca putem avea acces la desfasuratorul (factura detaliata) atat pentru voce cat si pentru date mobile (internet) din ultimele 12 luni. Daca avem nevoie de desfasurator pentru o perioada mai veche de 12 luni, putem face o solicitare catre Digi (RCS – RDS) telefonic la relatii cu clientii Digi (0314004414) sau online pe site-ul Digi Romania – sectiunea Contact – completam formularul de contact.

Daca aveti nelamuriri sau doriti informatii suplimentare despre obtinerea desfasuratorului in reteaua Digi, lasati un comentariu mai jos.

Update 24.12.2021: In urma modificarii meniului de pe site-ul Digi, desfasuratorul se poate descarca urmand acesti pasi: Serviciile mele – Mobil – Descarca desfasurator convorbiri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

377 COMENTARII

 1. Buna seara.
  Daca persoana nu deține un telefon cu Android și nici nu are laptop cum poate obține desfășurătorul convorbirilor pe o anumită luna? Trebuie sa existe și o excepție de la regula privind că numai după aplicație poți scoate desfășurătorul.
  Vă mulțumesc.

  • Buna seara,
   Din cate stiu, este singura metoda disponibila pentru a viziona desfasuratorul. Daca doriti sa se faca o exceptie, faceti o sesizare catre cei de la Digi insa nu garantez ca veti fi ajutata.

 2. Am încercat să descarc desfășoarătorul dar nu merge, mi-am făcut cont dar nu îmi dă nimic din ce prezentați dumneavoastră, nu găsesc digi mobil și nici contul meu.. Cum mai încerc

  • Am mentionat urmatoarele informatii la finalul articolului: In urma modificarii meniului de pe site-ul Digi, desfasuratorul se poate descarca urmand acesti pasi: Serviciile mele – Mobil – Descarca desfasurator convorbiri.

  • Aveti cont facut pe site-ul Digi .ro – Contul Meu? Daca da. In aplicatie ne logam cu contul Digi- Serviciile Mele selectati serviciul Digi Mobil selectati Configureaza – Descarca desfasurator convorbiri.

  • Desfasuratorul cu convorbirile de pe luna decembrie il veti avea in luna ianuarie cand se va emite factura. Factura de pe luna decembrie s-a emis insa veti avea la dispozitie desfasuratorul cu convorbiri de pe luna noiembrie. Aveti cont pe Digi .ro- Contul meu?

 3. Nu pot sa deschid un cont online deși sunt client Digi am scris codul client și îmi apare incorect, și numele meu personal din contract la fel nu mi se permite nimic.

 4. De ce de pe aplicația digi pe telefon nu mi se permite descărcarea PDF ului? Îl pot deschide, dar nu-l pot descarca. Mentionez ca acest lucru îl fac de pe un iPhone.

 5. In desfasurator, atat apelantul (in cazul primirii), cat si destinatarul (in cazul initierii), sunt trecuti ca „Indisponibil”.
  Doresc sa stiu cine m-a apelat, cat si la cine am apelat.

  Mentionez ca toate convorbirile in acesta situatie sunt efectuate in roaming

  • Nu puteti afla cine v-a apelat insa ar trebui sa puteti vedea pe cine ati sunat, posibil ca aceste informatii sa nu fie disponibile in roaming. Puteti face o solicitare catre Digi in acest sens.

  • Am explicat mai sus, in articol, ce trebuie sa faci pentru a obtine desfasuratorul Digi.
   Acesta se poate obtine doar pentru ultimele 6 luni. Nu inteleg la ce te referi prin „urmatoarele 12 luni”, te referi ca vrei sa-l primesti lunar, automat, fara sa faci nimic? Daca da, nu se poate acest lucru, se poate obtine doar prin metoda detaliata mai sus.

    • Din contul online Digi se poate obtine desfasuratorul pe ultimele 6 luni, nu se poate obtine pe o perioada mai lunga de timp.
     Poti incerca sa faci o solicitare online catre Digi in care sa soliciti desfasuratorul pe ultimele 24 de luni, vei primi un raspuns de la ei daca se poate trimite. Inainte era posibil insa nu stiu daca s-a mai schimbat ceva in reteaua Digi in acest sens.