Telekom Romania Mobile si Deutsche Telekom schimba logoul
Reprezentantii Telekom Romania Mobile au anuntat printr-un comunicat de presa remis catre media-max.ro schimbarea logo-ului pentru Deutsche Telekom la nivel de grup, inclusiv in Romania.

Logo-ul Deutsche Telekom este revizuit si va fi disponibil in forma 1-T-1, accentuand participarea la viata digitala si pe activitati de lunga durata. De asemenea, compania defineste un rol clar al culorii magenta. Comparativ cu vechiul logo, au fost eliminate ultimele doua puncte, ramanand doar cate unul in jurul literei T.

Regasiti mai jos noul logo la nivel de grup al companiei Deutsche Telekom, cel mai valoros brand telecom din Europa.

Reprezentantii companiei au mentionat ca in viitor T-ul va avea un rol mai semnificativ in prezenta brandului, devenind o zona centrala a comunicarii. Scopul companiei Deutsche Telekom este de a conecta toti oamenii, creand o conexiune mai stransa intre utilizatori si ducand optimismul digital la un alt nivel.

Telekom Romania Mobile si Deutsche Telekom schimba logoul

Noul logo va fi utilizat pentru prima data de Deutsche Telekom la Mobile World Congress (MWC) intre 28.02.2022 – 03.03.2022, cel mai important eveniment de telecomunicatii.

Reprezentantii Telekom Romania Mobile au mentionat ca, odata cu separarea de divizia fixa (Telekom Romania Communications), operatorul de servicii mobile a devenit mai agil si se concentreaza pe simplificarea experientei utilizatorilor prin colectarea feedbackului din partea acestora.

Momentan, pe site-ul oficial Telekom Romania este afisat in continuare logo-ul vechi, probabil modificarea va fi facuta la finalul lunii februarie sau la inceputul lunii martie.

Reamintim ca Telekom Romania Mobile a lansat recent doua oferte atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii prepay insa acestea nu par suficient de atractive incat sa convinga suficienti abonati sa migreze catre TKRM. Ofertele nu sunt mai convingatoare decat campaniile altor operatori, in special Digi si Yoxo (serviciu oferit de Orange).

Voi ce parere aveti despre noul logo Telekom?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

  1. Degeaba schimba logo-ul dacă pe partea de servicii lasă de dorit. Volte nu au, limitarea de 1,5Mbps este încă și acum valabila spunând ca au net nelimitat iar pr partea de acoperire au rămas la fel ca-n urma cu 2 ani, sunt zone pe unde umblu în care dintr-o dunga la semnal nu au mai imbunatit nimic. Pana și cei de la Digi au zone mai bune cu semnal decât ei. În marile orașe Digi bate la teste de viteza Telekom. Decât sa schimbi sigla, mai bine îmbunătățești serviciile. Pe mine ca abonat nu ma încălzește cu nimic sigla lor noua, când am zone cu semnal slabe rău la internet chipurile 4G