Jocul cuvintelor – quiz show cu Dan Negru pe Kanal D
Postul de televiziune Kanal D a anuntat numele emisiuni ce va fi prezentata de Dan Negru si modul de desfasurare a acestei emisiuni.

Numele emisiunii este Jocul cuvintelor. Acum ceva timp, amfitrionul televiziunii Dan Negru ii provocase pe fanii sai sa ghiceasca numele emisunii. Jocul cuvintelor este o emisiune de tip quiz show, extrem de simpla si foarte antrenanta pentru inteligenta. Emisiunea Jocul cuvintelor realizata dupa un format international numit Thinks si este un format de origine turceasca. Formatul a fost vandut catre tari ca Polonia, Slovenia si Romania.

Modul de desfasurare a emisiunii Jocul cuvintelor este urmatorul: in fiecare editie, in fata lui Dan Negru se vor afla concurentii dornici sa isi infrunte emotiile si sa ghiceasca cuvintele corecte ale definitiilor oferite de prezentatorul emisiunii.

Pentru a raspunde corect la definitii, concurentul va avea la dispozitie un timp limitat. Daca va ghici mai multe cuvinte identice, acesta va primi premii in bani. La emisiunea Jocul cuvintelor poate participa oricine, chiar si de pe canapea din fata televizorului. Astfel, potentialii concurenti isi pot evalua singuri abilitatile si pot sa isi faca curaj sa se inscrie la emisiune.

Jocul cuvintelor – quiz show cu Dan Negru pe Kanal D

Dan Negru a declarat despre noul sau proiect TV de la Kanal D ca jocurile care antreneaza mintea au fost neglijate de televiziuni asa ca decizia postului de a introduce in grila o astfel de emisiune este o decizie curajoasa.

Kanal D inca nu a anuntat data difuzarii emisiunii Jocul cuvintelor.
De-a lungul timpului, in grila Kanal D au mai fost difuzate emisiuni concurs asemanatoare, precum Roata Norocului sau Vrei sa fii milionar. Acest tip de emisiuni au prins foarte bine la publicul telespectator din Romania inregistrand audiente bune spre foarte bune.

O alta informatie venita din partea postului Kanal D este aceea ca serialul turcesc Mireasa din Istanbul a fost mutat in weekend de la ora 08:00 dimineata. Pana la data de 4 aprilie, Mireasa din Istanbul a fost redifuzat in fiecare dimineata, de luni pana vineri. Din 4 aprilie, serialul a fost inlocuit cu emisiunea matrimoniala Casa iubirii care se difuzeaza de luni pana vineri, de la la orele 10 si 17 si sambata si duminica de la orele 16 si 19. Serialul Mireasa din Istanbul a mai fost difuzat in trecut de Kanal D.

Update 14.04.2022: Jocul cuvintelor va incepe din 20 aprilie, de la ora 22:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

17 COMENTARII

  1. Foarte bună emisiunea,pentru toate categoriile de vărsta,mai puțin cei mici. Dan Negru este un om foarte inteligent. Până acum toate emisiunile pe care le-a prezentat a dat dovadă de un prezentator bine pregătit. Le urmăresc cu mare plăcere.