Familia Green la oras – sezonul 3 la Disney Channel
In acest material vom detalia noutatile lunii noiembrie pregatite de poturile Disney Channel si Disney Junior.

Disney Channel
Baiat, fata, etc – din 7 noiembrie, sezonul 2, de luni pana vineri, de la ora 19:15. Sezonul 2 al acestui serial continua aventurile amuzante ale unei familii obisnuite formate dintr-un baiat, o fata, o pisica, un caine si un soricel. Sezonul 2 are 52 de episoade iar pe IMDb a primit nota 6,9.

Familia Green la oras sezonul 3 – din 14 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 17:30. Cricket Green este un baietel de 10 ani care, alaturi de familia sa, se muta de la tara in marele oras. Aici, baietelul impins de curiozitate si entuziasmul varstei are parte de aventurile vietii.

Familia Green este formata din: Cricket, sora sa Tilly, tatal lor Billy si o bunica pe nume Alice. Sezonul 3 are 16 episoade, durata medie a unui episod este de 22 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Miraculos Buburuza si Motan Noir – sezonul 5 – 21 noiembrie, de luni pana vineri, de la 18:30. Buburuza si Motan Noir au parte de comfruntari din ce in ce mai grele insa cu ajutorul noilor aliati, cei doi adolescenti vor reusi sa isi apere orasul, Paris.

In sezonul 5, Matinette si Adrien vor suferi cateva schimbari neasteptate. Sezonul 5 al serialului Miraculos Buburuza si Motan Noir are 7 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 20 de minute iar pe IMDb a primit nota 7,6.

O vrajitoare ingrozitoare – sezonul 3 – din 22 noiembrie, de luni pana vineri, de la ora 20:25. Mildred Hubble (Bella Ramsei), alaturi de prietenele sale de la Academia de vrajitoare, isi vor continua aventurile si in sezonul 3. In acest sezon, Mildred se va integra din ce in ce mai bine incat va simti ca face cu adevarat parte din academie, vrajile incep sa ii iasa mult mai bine si mai usor.

Sezonul 3 al serialului O vrajitoare ingrozitoare are 13 episoade, durata medie a fiecarui episod este de 30 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 7,2.

Disney Junior
Micii pompieri – din 5 noiembrie, in fiecare sambata si duminica, de la ora 11. Noul serial Micii Pompieri va evidenta faptul ca munca in echipa si ajutorul locuitorilor duc numai la lucruri bune.

Evrica – din 5 noiembrie, ora 13. Inventatoarea preistorica Evrica va reveni cu noi aventuri. Evrica inventeaza tot felul de instrumente pentru a moderniza lumea in care traieste. Serialul Evrica doreste sa le starneasca imaginatia celor mici si sa creeze tot ce doresc.

Blue – episoade noi, din 7 noiembrie. Catelusul Blue revine la Disney Junior cu noi aventuri. Catelusul inventeaza jocuri distractivesi exploreaza lumea din jurul sau. Blue se preface ca este un adult si va face lucruri de oameni mari, cum ar fi condusul unui taxi sau a unui magazin.

Mickey Mouse: Casa distractiei – noi episoade din 14 noiembrie, de la ora 17. Cel mai iubit soricel si prietenii sai revin cu noi aventuri.

Eroii in pijama – noi episoade din 28 noiembrie, de la ora 16. Sopi, Pisoi si Bufnita revin cu noi aventuri nocturne.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.