Fatma pe Netflix – anulat sau reinnoit?
Fatma este cel mai nou serial turcesc adaugat pe Netflix, a fost adaugat pe platforma online recent, pe 27 aprilie 2021, si este destul de vizionat atat in Romania cat si in alte tari. Astazi, serialul se afla pe locul 8 in topul celor mai vizionate seriale in Romania.

Fatma urmareste povestea persoanei cu acelasi nume, o asistenta care comite o crima neasteptata. Crima este infaptuita in timp ce Fatma il cauta pe sotul ei disparut, Zafer, care tocmai a fost eliberat din inchisoare. Singura sansa pentru ca aceasta sa supravietuiasca intr-o lume controlata de barbati este sa continue sa ucida.

Regizorul si scenaristul seriei turcesti este Ozgur Onurme iar in rolul principal este actrita Burcu Biricik (Chestiune de onoare – 2014). In serial putem vedea si alti actori precum Mehmet Yilmaz Ak (Legea familiei – 2017), Hazal Türesan si altii.
Primul sezon al serialului are 6 episoade.

Fatma pe Netflix – anulat sau reinnoit?
Pe IMDB, Fatma a obtinut nota 7.7 din 1.249 de recenzii si pare sa genereze suficient interes pentru a putea spera la sezonul 2. Insa, momentan nu exista informatii oficiale daca Netflix va dori reinnoirea serialului cu cel putin inca un sezon. Daca va exista intentia unui al doilea sezon, probabil nu vom vedea noi episoade pana la finalul lui 2022 sau chiar inceputul lui 2023. Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare despre acest subiect.

Atentie! Nu cititi mai departe daca nu doriti sa aflati ce se intampla in primul sezon
Sezonul 1 o arata pe Fatma in cursa ei de a-si gasi sotul disparut, in timp ce incearca sa razbune moartea fiului ei autist, Oguz. La finalul primului sezon, Fatma il infrunta pe sotul ei egoist si pare sa accepte pierderea fiului. De asemenea, reuseste sa se razbune pe familia responsabila de pierderea fiului sau si sa ucida persoane care i-au facut rau.

Daca sezonul 2 va fi lansat, probabil se va concentra pe Bayram, care este arestat pentru o infractiune minora aproape de finalul primului sezon.

Desi criza sanitara inca este in curs de desfasurare, Netflix continua adaugarea de noi productii, fie ca este vorba de filme sau seriale.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU