Filme si seriale despre printesa Diana
Anul 2021 aduce surprize pentru fanii printesei Diana. In acest articol va vom prezenta 3 productii cinematografice in care vom vedea si vom afla date interesante despre viata printesei Diana.

Printesa Diana ar fi implinit 60 de ani pe 1 iulie 2021 iar pe 31 august s-au implinit 24 de ani de cand a trecut in nefiinta. Printesa Diana a fost cea mai iubita printesa din lume.

Spencer (2021) este o productie cinematografica in care printesa Diana este eroina. In filmul Spencer, printesa Diana este interpretata de actrita Kristen Stewart ( pe care o stim din Saga Amurg: Echlipsa (2010) si Saga Amurg: Zori de zi (2011)). Numele filmului Spencer vine de la numele de fata al printesei Diana (Diana Frances Spencer). Filmul prezinta doar 3 zile din viata printesei, momentul in care aceasta decide sa divorteze de printul Charles (Diana decide sa divorteze de print in timpul sarbatorilor de iarna).

In Romania, pelicula Spencer va intra in cinematografe pe 12 noiembrie 2021. Filmul Spencer este realizat de Pablo Larrain iar pe IMDb a obtinut nota 6,4. Aceasta productie s-a filmat in Germania.

Filme si seriale despre printesa Diana
Urmatoarele 2 productii pe care le vom detalia in acest material vor fi disponibile pe platforma de streaming Netflix.

Diana: The Musical va fi disponibil pe plan mondial, inclusiv la noi pe Netflix, din 1 octombrie. Diana: The Musical este o piesa de teatru care a fost amanata din cauza  restrictiilor sanitare. Rolul printesei Diana este jucat de actrita Jeanna de Waal care joaca pentru prima data pe renumita scena de la Broadway. Piesa de teatru muzicala prezinta viata amoroasa a celor 3 personaje, printesa Diana, printul Charles si Camila Parker. Trailerul este disponibil pe Netflix.

Ultima productie care prezinta fragmente din vata printesei Diana este serialul The Crown  (2016) care este disponibil pe platforma de streaming Netflix. Productia The Crown a ajuns la sezonul 5 (inca se filmeaza acest sezon, reprezentantii Netflix au confirmat ca noul sezon va fi lansat in noiembrie). Sezonul 5 al acestui serial va fi cel mai interesant pentru ca se aproprie de momentul culminant al vietii printesei. In acest sezon, rolul Dianei va fi interpretat de actrita Elizabeth Debicki, preluand rolul de la Emma Corrin, castigatoarea Globului de Aur.

Serialul The Crown a castigat 21 de premii Emmy. Are 60 de episoade structurate in 4 sezoane. Pe 4 noiembrie se implinesc 5 ani de la lansarea serialului The Crown.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.