Filmele saptamanii pe Film Now
In aceasta saptamana, postul de televiziune Film Now programeaza in fiecare seara filme de actiune. In acest material va vom recomanda cateva astfel de filme.

Thrash / Gunoi – 2014 – miercuri, 8 septembrie, la ora 21:55. Raphael (interpretat de actorul Rikson Tevez) si Gardo (Eduardo Luis) locuiesc in orasul Rio (Brazilia), intr-o zi cei 2 gasesc la groapa de gunoi un portofel aparent banal pana in momentul in care politia anunta ca va oferi o recompensa pentru cine va returna acel portofel. In incercarea celor 2 de a gasi proprietarul portofelului, vor descoperi ca nu trebuie sa aiba incredere in politie. Singurii care ii ajuta pe Rapahel si Gardo sa gaseasca proprietarul portofelului sunt 2 americani. Acest film este realizat dupa romanul lui Andy Mulligan scris in 2010.

Filmul Thrash a fost lansat in Brazilia in 2014 si a fost filmat in orasul Rio de Janiero.
Pe IMDb, filmul a obtinut nota 7,2.

Filmele saptamanii pe Film Now

Obsessed / Obsesia (2019) – joi, 9 septembrie, ora 20. Derek Charles (Idris Elba) are o viata fericita si implinita, pe plan profesional a fost promovat ca manager al unei companii private, iar pe plan familial are o sotie frumoasa pe nume Sharon (Beyonce Knowles) si un fiu. Intr-o zi, la firma la care lucreaza, Derek angajeaza o fata pe nume Lisa Sherydam (Ali Lalter) care se va indragosti de Derek atat de mult incat aceasta dragoste se va transforma in obsesie, aceasta obsesie a Lisei este de fapt o tulburare mentala numita erotomania. Derek Charles intra in jocul Lisei pana intr-un tarziu cand isi da seama ca risca sa piarda tot atat pe plan profesional cat si pe plan familial. Pentru a vedea cum se termina aceasta poveste, daca Derek se intoarce la familie si cariera sau nu, va trebui sa urmariti acest film plin de suspans.

Filmul Obsesia a fost filmat in California, SUA si a fost lansat in 2019. Pe IMDB, filmul Obsesia a obtinut nota 5,0.

Blackhat / Hacker (2015) – sambata, 11 septembrie, la ora 21:55. Un hacker pe nume Nick Hathawey (Chris Hemsworth) este eliberat din inchisoare  pe a ajuta 2 guverne (american si chinez) sa prinda un alt hacker care doreste sa preia controlul unor centre nucleare cu ajutorul calculatorului. Filmul a fost filmat in Indonezia, in Jakarta.
Pe IMDb, filmul are nota 5,4.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.