Nu toti avem un zambet perfect sau de invidiat, o dantura care sa ne faca mai increzatori sau mai siguri pe sine. Se spune ca zambetul este cel  mai important accesoriu, ce te faci daca iti este rusine cu zambetul tau?! In primul rand nu trebuie sa-ti pese ce spune
lumea, tu stii ca problema ta intr-o zi o sa se rezolve, iar din acea zi tu o sa te consideri print sau printesa.
Nu toti stim ce este un aparat ortodontic mobil, pentru unii ramane doar un cuvant necunoscut, iar pentru alti devine realitate.

Aparatul ortodontic mobil poate sa corecteza doar malpoziitile mai putin severe, find inutil copiilor cu probleme grave ce nu doresc un aparat ortodontic fix. Acesta este inutil in momentul in care il scoti, el actioneaza in corectarea dintiilor cand este purtat. Cand spui cuiva ca urmeaza sa porti un aparat ortodontic fie el fix sau mobil, acea persoana da de inteles ca ii este mila de tine, ca si cum acest aparat doare. Daca ar durea, sunt sigura ca partinii nu ar plati nici un banut pentru a le cumpara copiilor lor, aceasta aparatura este facuta in asa fel incat sa nu cauzeze suferinta sau durere .

Da este inconfortabil, dar cand iei decizia de a purta un aparat ortodontic mobil te gandesti ca pe viitor o sa ai o placere imensa de a te privi in oglinda. Cand ai o asa responsabilitate, ca un aparat ortodontic mobil trebuie sa fi foarte atent in privinta masurilor de igiena si sa respecti sfaturile medicului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU