Focus Sat Romania se va numi contractual UPC DTH

Focus Sat Romania se va numi contractual UPC DTH – Utilizatorii serviciului de televiziune Focus Sat au primit notificari conform carora se va schimba denumirea operatorului in contractele semnate incepand cu 1 aprilie 2020.

Utilizatorii Focus Sat au fost informati ca denumirea operatorului se va schimba din Focus Sat Romania in UPC DTH S.a.r.l. cu sediul in Luxemburg. Clientii care nu sunt de acord cu aceasta modificare au posibilitatea sa rezilieze contractul unilateral in termen de maxim 30 de zile de la data primirii notificarii.

Conditiile contractuale raman aceleasi, pachetele raman neschimbate, singurul lucru modificat fiind denumirea furnizorului, noua denumire fiind UPC DTH S.a.r.l.

Reamintim ca Focus Sat Romania a fost achizitionata de grupul M7 din Luxemburg, in urma unei tranzactii prin care M7 a cumparat divizia de televiziune prin satelit Liberty Global din 4 tari (Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia). In Ungaria compania se numeste UPC Direct, iar in Cehia si Slovacia exista sub numele FreeSat. Tranzactia a fost finalizata in septembrie 2019 pentru aproximativ 180 de milioane de euro.

De la achizitia companiei de M7, au existat modificari minore de preturi (majorari aplicate de toti operatorii), un nou design al site-ului focussat.ro si lansarea platformei de televiziune online Focus Sat Live TV. De asemenea, sigla Focus Sat a fost schimbata, devenind aceeasi cu sigla grupului M7.

De asemenea, Focus Sat a lasat libere pentru vizionare canalele pentru copii din extraoptiunile Mozaic Plus si Panonia, aceste programe fiind: Duck TV, Disney Jr., JimJam, Boomerang, Kiwi TV, Minimax HU, Nickelodeon HU, Nick Jr. HU, Nicktoons HU. Masura este temporara, disponibila doar pentru abonatii pachetului Familia, pana la 31 martie 2020, din cauza pandemiei cauzate de virusul COVID-19.

Momentan exista si UPC Romania, compania care ofera servicii prin cablu (televiziune prin cablu, internet fix si telefonie fixa) insa incepand cu 31 martie 2020 compania va deveni Vodafone.

Desi masura privind redenumirea numelui contractual al companiei nu afecteaza in mod negativ clientii Focus Sat, aceasta modificare este o metoda prin care se poate rezilia contractul unilateral daca exista alte nemultumiri.

Puteti sa va exprimati parerea privind acest subiect lasand un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

   • Mai exact situl ,pagina de facebook, pachete ce vin cumpărate pentru reâncărcare , postul Focussat Info, Focussat Live tv , dar și relații cu clientii totul rămâne în continuare sub denumirea Focussat? Intreb deoarece deocamdată totul e așa cum a fost si înainte .

     • Am înțeles însă pe bune dacă totul rămâne cum a fost si inainte doar în contractul semnat între abonat și operator se fac schimbări mai exact contractul nu va fi făcut de Focussat ci de UPC DTH ce rost a mai avut această schimbare.Făceau la fel ca cei de la Vodafone când au preluat de tot Upc astfel încât Upc nu mai exista ca firma in nici un fel.

     • Pai daca nu ma insel Focus Sat a fost cumparat de M7 iar M7 de Canal +. Poate ei au dorit aceasta schimbare de nume. La unguri se numeste upc direct parca.

     • Posibil sa fi fost nevoiti sa faca asta deoarece e vorba de o companie din Luxemburg. In cazul Vodafone, a fost vorba tot de o companie romaneasca, Vodafone Romania. E doar o presupunere, altfel nu vad de ce ar fi fost nevoit sa trimita notificarile si sa permita abonatilor sa rezilieze inainte de termen.

 1. Suna bine,macar altii nu se vaicara de pretul transpondere lor ca digi satelit, o fi pretul la digi dth acuma mai ieftin,da cumperi decodoarele, m ai scump ca la telekom in aceste conditii