Acasa devine post generalist
In sedinta CNA din 5 martie 2024, societatea Pro TV SA a cerut schimbarea licentei postului Acasa din post tematic feminin in post genereralist. In acest material vom detalia aceasta solicitare.

Reprezentantii societatii Pro TV SA au solicitat schimbarea tematica a postului Acasa din post tematic pentru femei in post tematic generalist. Iata ce aduce nou aceasta schimbare a postului. In primul rand, Acasa va urca mai sus ca pozitie in grilele operatorilor de cablu.

In grila Acasa vor intra doua buletine de stiri. Prima emisiune de stiri se va numi Stiri Acasa Actualitati si va intra pe post de luni pana vineri, de la ora 11. Acesta emisiune va fi editata de o echipa dedicata. Stirile Acasa Magazin va fi a doua emisiune informativa de pe postul Acasa TV si va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 15. Aceasta emisiune informativa va prezenta stirile intr-un mod complet diferit fata de stirile prezentate de Pro TV, spre exemplu. Stirile Acasa magazin va contine informatii mult mai usor de digerat de publicul larg.

Cele doua emisiuni informative vor avea o grafica proprie. In zilele din weekend in grila Acasa TV vor intra doua emisiuni educative. Aceste emisiuni educative vor intra pe parcursul zilelor de sambata si duminica. Inca nu se cunosc mai multe detalii despre aceste emisiuni educative.

Acasa devine post generalist

In rest, programul postului Acasa va contine seriale mexicane, columbiene si turcesti, dimineata, la pranz si seara. Acestea sunt schimbarile cele mai importante pe care Acasa le va avea in curand.

Florin Turcila, reprezentantul Pro TV, a mai declarat ca aceasta schimbare de abordare a postului Acasa este gandita de foarte mult timp si ca sunt pregatiti sa faca acest pas. Acasa TV este primul post TV romanesc care a avut licenta tematica pentru femei. Aceasta schimbare de licenta tematica din post pentru femei in post generalist este cea mai importanta schimbare suferita de Acasa de la lansare pana acum.

Acasa a mai suferit in trecut o schimbare de nume, din Acasa TV s-a redenumit Pro 2 iar din 2022 a revenit la denumirea initiala.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Mai exista acasă? 🥱🥱🥱🥱 nu-l mai am in lista favorite de peste 4 ani de zile. As dori ca Digi să-mi bage acest post si altele ca el într-o exteaopriune „pentru *******telenoveliste” sa se uite la el cine vrea să-l vadă