Vodafone scumpeste pretul serviciilor insa doar pentru unii abonati
Operatorul de telecomunicatii Vodafone Romania a trimis catre abonati o instiintare prin care sunt anuntati ca incepand cu urmatoarea factura preturile vor fi indexate cu 8% pentru fiecare serviciu furnizat. Va prezentam mai jos aceasta instiintare trimisa catre abonati:

„Stimate client,
Ne dorim sa va oferim in continuare servicii de calitate pe care va puteti baza. In contextul majorarii constante a costurilor de furnizare a serviciilor de comunicatii electronice de voce mobila si date mobile, de telefonie fixa si internet fix, a serviciilor TV (transmisiunea de programe audiovizuale) precum si a serviciilor machine to machine (M2M), va informam ca incepand cu urmatoarea factura vom indexa valoarea serviciilor noastre.

Suntem constienti ca nimanui nu-i plac schimbarile mai ales cele privind preturile. De asemenea, stim ca anul trecut a fost un an cu multe provocari si cresteri de costuri resimtite in mod direct sau indirect, de aceea ne straduim sa nu transferam tot impactul asupra dumneavoastra. Desi cresterea indicelui amortizat al preturilor de consum comunicata de catre Oficiul European de Statistica Eurostat pentru Romania in 2023 a fost de 9,7%, indexarea contractului pe care o aplicam este de 8%.

Indexarea se va aplica si service-ului de reconectare in caz de deconectare pentru neplata a serviciilor dumneavoastra. Actualizarea pretului serviciilor si tarifului de reconectare este prevazut de articolul 7,2 din Clauzele Contractuale pentru furnizarea serviciilor Vodafone. Dorim sa precizam ca in situatia in care aveti un dispozitiv achizitionat in rate de la Vodafone, indexarea nu se aplica ratelor aferente.

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru orice clarificari necesare.
Echipa Vodafone.”

Vodafone scumpeste pretul serviciilor insa doar pentru unii abonati

De precizat un aspect important, aceasta indexare nu se aplica abonatilor Vodafone care au primit aceasta instiintare de scumpire a preturilor pe data de 20.03.2024. Aceasta scumpire se aplica doar celor care nu au primit in martie aceasta instiintare.

Vodafone Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara care ofera servicii complexe de la cablu tv si internet fix pana la servicii de telefonie mobila si date mobile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

  1. Eu sunt abonat la televiziunea de la Vodafone,mai mult dovezi est că eu sunt din Prahova și locuiesc în Prahova,și în Prahova este televiziune de la Vodafone.

  2. Domnu Gorilla o dată cu scumpirea serviciilor fixe Vodafone vor introduce canale noi în format HD în grila digitală Tv.Rog frumos un răspuns.