Craciunul la Coyote Creek – DIVA
Postul de televiziune Diva va continua sa difuzeze si in aceasta saptamana filme cu tematica de Craciun. Aceste filme vor fi difuzate in zilele de marti si vineri, de la ora 20, si duminica de la ora 16. Iata care sunt filmele cu tematica de Craciun ce vor fi difuzate de Diva in saptamana 24-30 octombrie.

Coyote Creek Christmas / Craciunul la Coyote Creek (2021) – 25 octombrie, ora 20. Paige Parker (Janel Parrish) este organizator de evenimente. De Craciun, ea isi viziteaza parintii care au un han. An de an, in timpul sarbatorilor de iarna, acestia organizau petreceri festive insa in acest an nu au mai organizat nimic. Surprinsa, Paige incepe sa organizeze ea o petrecere.

Dylan Bailey (Ryan Paevey) este un om de afaceri care conduce alaturi de fratele sau un lant de hoteluri si ajunge parintii lui Paige pentru a le evalua hanul si pentru a-l cumpara. Oare cum va reactiona Paige cand va afla ca parintii ei vor sa vanda hanul?
Filmul  Craciunul la Coyote Creek are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,7.

A Very Charming Christmas Town / Un orasel fermecator (2020) – 28 octombrie, ora 20. Aubrey Lang (Natalie Hall) este de profesie blogger si promoveaza in online diferite orase pe care le viziteaza. In timpul sarbatorilor de iarna, ea ajunge in satul danez Solvag. La inceput, Aubrey crede ca acest sat este de fapt o capcana pentru turisti.

Totul se schimba pentru ea in momentul in care il intalneste pe chipesul Sawyer Larsen (Jon Prescott), proprietarul unui magazin de ciocolata de care Aubrey se indragosteste pe loc. Filmul Un orasel fermecator are durata de o ora si 28 de minute, pe IMDb a primit nota 5,9.

Christmas Sail / Cu barcuta de Craciun (2021) – 30 octombrie, ora 16. Liz (Katee Sackhoff) este chemata de tatal sau inapoi in orasul natal pentru a imbunatati relatia lor. Ajunsa in orasul natal, Liz afla ca tatal ei este pe cale sa fie dat afara din casa pentru ca nu a mai platit rata la banca. Lui Liz ii vine o idee pentru a plati ratele la banca. Vrea sa repare o barca si sa participe la parada luminilor de Craciun. Cine castiga aceasta parada poate castiga o suma de bani, bani care il vor ajuta pe tatal lui Liz sa isi plateasca ratele.
Filmul Cu barcuta de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.