Ghici cine mai vine la cina – Film Now
Postul de televiziune Film Now a programat in aceasta saptamana filme de comedie. In acest material vom prezenta o parte a acestor filme.

Friendsgiving / Ghici cine mai vine la cina (2020) – 23 noiembrie, ora 20. Molly (Malin Akerman) si Abby (Kat Dennings) vor sa organizeze o cina linistita cu prietenii de Ziua Recunostintei insa acea cina nu va iesi asa cum isi doresc cele 2 prietene. Planurile vor fi date peste cap din momentul in care Molly soseste la cina alaturi de mama ei extravaganta, un fost iubit al lui Molly si cativa musafiri nepoftiti. Aceasta este reteta unei cine de Ziua Recunostintei de neuitat.

Filmul Ghici cine mai vine la cina a fost regizat de Nicol Paone, care este si scenaristul filmului. Filmarile au fost realizate in Los Angeles, SUA. Filmul are o durata de 1h si 35 minute iar pe IMDb a obtinut nota 4,3.

Sisters / Surori bune si nebune (2015) – 25 noiembrie, ora 20. Maura Ellis (Amy Poehler) si Kate Ellis (Tina Fey) sunt surori. Parintii celor 2 surori doresc sa vanda casa unde au copilarit fetele si le cheama sa isi faca curat in camera lor. In timp ce isi strangeau lucrurile din camera copilariei si a adolescentei lor, cele 2 surori isi amintesc ce petreceri se organizau in adolescenta. In dorinta de a se revedea cu fostii colegi, Maura si Kate vor organiza o petrecere.

Filmul Surori bune si nebune a fost regizat de Jason Moore iar filmarile au avut loc in New York si Long Island, SUA. Pe IMDb, a obtinut nota 6.

Irresistible / Un plan irezistibil (2020) – 26 noiembrie, ora 20. Gary Zimmer (Steve Carell) este consultant al partidului democrat. Gary doreste sa gaseasca candidatul perfect la functia de primar cu care sa castige intr-un orasel din Wisconsin. Gary gaseste un veteran pe care locuitorii acelui oras il stimeaza si il apreciaza.

Filmul Un plan irezistibil a fost regizat de Jon Stewart iar filmarile au avut loc in California, SUA. Filmul are durata de 1h si 41 minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Postul de televiziune Film Now apartine companiei RCS & RDS si se receptioneaza doar in reteaua Digi. Film Now se afla intr-o extraoptiune cu acelasi nume si costa 3 lei pe luna.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.