Un baiat numit Craciun si The hand of God – Netflix
In acest material vom detalia 2 filme, un film dedicat Craciunului care a ajuns foarte repede pe primul loc in top 10 pe platforma de streaming Netflix si un film care va fi adaugat luna urmatoare.

Primul film este A Boy Called Christmas / Un baiat numit Craciun (2021). Acest film a fost lansat pe platforma de streaming Netflix pe 24 noiembrie si numai in 2 zile de la lansare a ajuns pe locul 1 in topul celor mai urmarite filme ale saptamanii in Romania.

Nikolas (Henry Lawfull) pleaca intr-o aventura pentru a-l cauta pe tatal sau care a plecat spre orasul Elfilor Elfhem de la Polul Nord. Nikolas pleaca in cautarea tatalui sau alaturi de un ren numit Blitzen si un soricel. Baietelul isi va intalni destinul in aceasta poveste magica amuzanta si emotionanta. Povestea lui Nikolas ne va arata ca daca iti doresti ceva cu ardoare, il vei obtine.

Distributia acestui film este una de top, printre vedete vom aminti pe Maggie Smith (matusa Rut), Isabella O’Sullivan (Andreea) sau Joel Fry (Matt). Regizorul filmului Un baiat numit Craciun este Gil Kenan care a mai regizat Poltergeist (2005) sau Monster House (2006). Filmul este realizat dupa o carte cu acelasi nume scrisa de Matt Haig. Filmarile au fost facute in Laponia, Finlanda.

Filmul Un baiat numit Craciun are o durata de o ora si 46 de minute iar pe IMDb a obtinut nota 6,8. Pe platforma Netflix, filmul este disponibil cu subtitrare sau dublat in limba romana.

Daca doriti sa vizionati si alte filme de Craciun pe Netflix, gasiti aici o lista cu productii ce pot fi urmarite.

Un baiat numit Craciun si The hand of God – Netflix

Al 2-lea film pe care il vom detalia se numeste The Hand of God / Mana lui Dumnezeu (2021). Acest film va intra pe platforma Netflix din 15 decembrie. Fabietto Schisa (Filippo  Scotti) este un adolescent excentric a carei viata si familie ii sunt date peste cap, mai intai cand soseste fotbalistul Diego Maradona si dupa aceea Fabietto va suferi un accident din care este salvat chiar de Maradona.

Filmul Mana lui Dumnezeu este scris si regizat de italianul Paolo Sorrentino (a castigat Oscarul cu filmul La Grande Bellezza ). Aceasta productie a fost filmata in orasul Napoli, Italia, orasul natal al regizorului Paolo Sorrentino. Filmul lui Paolo a fost lansat in Italia pe 24 noiembrie. Pe IMDb a obtinut nota 7,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.