Ghostforce – serie animata Disney Channel
In acest articol vom detalia seriile de desene animate ce vor fi difuzate pe posturile Disney Channel si Disney Jr. in luna februarie.

Disney Channel
Postul de televiziune Disney Channel va sarbatori ziua indragostitilor cu episoade din serialul Buburuza si Motan Noir. In zilele de 12, 13 si 14 februarie vor fi difuzate episoade din sezoanele 2, 3 si 4 de la ora 19.

Cavaler Accidental – sezonul 5 din 14 februarie, de la ora 21:30, de luni pana vineri. Aventurile lui Dwight (Sloane Morgan) vor continua si in acest sezon cu numarul 5. Adolescentul devenit accidental cavaler va trebui sa o protejeze pe Gretta (Caitlin  Carmichael), o printesa care este urmarita de vrajitori, razboinici si alte creaturi ciudate medievale.

Serialul Cavaler Accidental are 5 sezoane cu un total de 50 episoade, durata unui episod este de 30 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 7,6.

Ghostforce – serie animata Disney Channel

GhostForce (2021) – din 28 februarie, ora 19, va fi difuzat de luni pana vineri. Serialul Ghostforce spune povestea a 3 adolescenti, Liv, Andy si Mike, care au super puteri si protejeaza orasul New York de fantome. Cei trei adolescenti duc o viata dubla, ziua ei se duc la liceu iar noaptea captureaza fantome.

Din distributia serialului fac parte actorii: Cassandra Lee Morris (Liv Baker), Iordania Quison (Andy Baker) si altii. Ghostforce are un sezon cu un total de 28 de episoade, fiecare episod avand durata de 22 de minute. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 6,5.

Disney Jr.
Prietenii Catelus – 7 februarie, de luni pana vineri, de la ora 16. Fratii catelusi Bingo si Rolly revin cu noi aventuri pline de invataturi.

Disney Jr. sarbatoreste Ziua fetelor in stiinta cu episoade din serialele: Doctorita Plusica, Vampirina, Printesa Sofia si alte seriale. Ziua fetelor in stiinta incepe pe 11 februarie, de la ora 17.

Saptamana Prieteniei incepe pe 14 februarie, de la ora 17:30. Cei mici vor urmari episoade din serialele: Blue, Prietenii Catelusi si alte desene.

Serialul Mickey Mouse: Casa distractiei revine cu noi episoade din 14 februarie, de la ora 19:30, in fiecare zi de luni pana vineri. Cei 6 eroi vor avea parte de noi aventuri prin diferite locuri ale lumii, pe unde ii va purta casa magica.

Serialul Gasca Puisorilor revine cu noi episoade din 21 februarie, de la ora 18. Gasca Puisorilor va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 18.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII