Salvatori pe drumuri inghetate – National Geographic
In acest articol vom detalia documentarele lunii octombrie pe National Geographic si National Geographic Wild.

National Geographic
Oceanul pe uscat – sezonul 4. In fiecare zi de luni, din 4 octombrie, de la ora 21. Aceasta serie de documentare ne va arata toate secretele subacvatice ale marilor si oceanelor. Expertilor in scufundari subacvatice nu le va scapa nici un loc neexplorat.

Salvatori pe drumuri inghetate – din 14 octombrie, joia de la ora 21. In fiecare din episoadele acestui documentar vom vedea cum infrunta salvatorii din cele mai friguroase zone iernile pentru a deszapezi drumurile locurilor si pentru a salva soferi inzapeziti. Chiar daca sunt temperaturi de -30 de grade, drumarii isi fac datoria cu stoicism.
In Overhalla, Jo Roger se intoarce pentru a arata ca este regele Nordului.

Ultima batalie a lui Hitler. Din 25 ctombrie, in fiecare zi de marti, la ora 22. In acest documentar vom afla povestile luptelor date in Normandia pe 6 iunie 1944 atunci cand se deschide frontul de vest. Sunt povesti  despre lupte ce sau dat nu numai pentru victorie ci si pentru supravietuire.

Europa vazuta de sus – sezonul 3. Din 26 octombrie, in fiecare marti, de la ora 22. Vom face o calatorie aeriana a tuturor tarilor din Europa. Vom vedea vulcanii in eruptie de sus, vulcani situati in Islanda. Vom vizita in zbor amfiteatrele romane din Croatia.

New York: Aeroportul Laguardia. Din 28 octombrie, martea de la ora 22. Aeroportul Laguardia este cel mai mare proiect de infrastructura american cu un cost de 8 miliarde de dolari, urmand sa lucreze peste 8000 de oameni in acel aeroport.

Salvatori pe drumuri inghetate – National Geographic

National Geographic Wild
Pe 4 octombrie este ziua internationala a animalelor iar postul National Geographic Wild va difuza un maraton de documentare cu si despre animale ce va tine 24 de ore. In aceste 24 de ore vom vedea si 2 documentare in premiera, Secrete la Zoo si Photo Ark.

Luna crocodililor. Din 10 octombrie, duminica la ora 19. In luna octombrie sarbatorim cel mai aprig pradator al tuturor timpurilor, crocodilul. Prin aceste documentare vom vedea cum trec crocdilii testele la care sunt supusi de catre natura, lupta pentru dominatie cu propria specie sau modul prin care vaneaza pentru a supravietui.

Caine imposibil se va vedea pe 11 octombrie, de la ora 19. Daca aveti caini agresivi si periculosi atunci Matt Beisner va poate arata ce sa faceti pentru a schimba comportamentul cainelui. Matt si echipa sa sunt experti in comportamentul cainilor iar metodele de dresaj ale sale sunt cele mai noi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.