Vikingii: Valhalla – sezonul 2
Vikingii: Valhalla (Vikings: Valhalla – 2022) este printre cele mai vizionate seriale lansate recent, pe Netflix a fost adaugat primul sezon alcatuit din 8 episoade. Vom actualiza aici toate informatiile ce vor aparea despre posibilitatea de reinnoire a serialului cu sezonul 2.

Vikingii: Valhalla este cea mai vizionata productie (atat intre seriale cat si filme) de pe Netflix, ocupand locul 1 la scurt timp dupa lansare (a fost adaugat pe Netflix pe 25 februarie).

Acest serial este un spin-off al cunoscutului serial Vikingii difuzat intre 2013 si 2020 si prezinta evenimentele ce au loc la 100 de ani dupa actiunea din serialul principal. Lumea se schimba insa luptele continua.

Primul sezon este disponibil integral pe Netflix si are 8 episoade. Serialul Vikingii: Valhalla a fost reinnoit deja pentru sezoanele 2 si 3, fiecare sezon urmand sa aiba cate 8 episoade.

Vikingii: Valhalla – data lansare sezonul 2

Fanii serialului se vor bucura sa afle ca filmarile sezonului 2 au fost finalizate inca din luna noiembrie 2021. Desi nu a fost anuntata data lansarii noilor episoade, sunt sanse sa vedem sezonul 2 in a doua parte a anului 2022.

Vikingii: Valhalla – sezonul 2 si 3

Sezonul 2 ar trebui sa continue cu evenimentele petrecute dupa razboiul Kattegat, Olaf este parasit de oamenii sai din cauza lacomiei sale, atunci cand Canute se indrepta spre ei. Leif va fii determinat sa isi caute sora, pe Freydis, dupa ce a scapat din lupta cu Harald.

Serialul Vikingii: Valhalla a obtinut pe IMDb nota 6.6 din aproximativ 7.700 de recenzii. Se afla pe locul 11 in topul IMDb al celor mai populare seriale in prezent.

Desi serialul a fost foarte asteptat, in special printre fanii Vikingii, nu a impresionat conform recenziilor lasate in mediul online. Insa, inca sunt persoane care continue sa compare acest serial cu primele sezoane din Vikingii, considerate cele mai bune in mare parte datorita interpretarii personajului Ragnar Lothbrok.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii suplimentare despre sezoanele 2 si 3 ale acestei serii.
Daca ati urmarit Vikingii: Valhalla, ce parere v-a lasat?

Update 12.01.2023: A fost adaugat sezonul 2 al serialului Vikingii: Valhalla; A fost confirmat si sezonul 3 insa nu exista informatii privind data lansarii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

10 COMENTARII

  1. Eu personal cred ca este unul din cele mai bune seriale realizate vreodata.Este un serial cu tema istorica si multe scene de lupta, cu personaje din tarile nordice….Astept cu nerabdare urmatorul sezon.Vizionare placuta, tuturor fanilor acestui serial !

  2. Este la fel de bun, il compari fara sa vrei cu serialul vechi dar spre sfarsitul sezonului deja te obisnuieste si il indragesti la fel de tare.
    Asteptam sezonul 2 si 3