Extraoptiuni gratis 3 luni Digi
Digi Romania (RCS & RDS) pregateste lansarea unei noi oferte prin care putem beneficia de extraoptiuni TV gratuite timp de trei luni.

Digi a trimis notificari de informare abonatilor sai dupa cum urmeaza:
Extraoptiuni TV gratis? Da, se poate.
Filme, documentare, meciuri, HBO, Maxpak, Film Now, 4k. Pregateste-te sa prinzi extraoptiunile gratis in primele 3 luni. Exclusiv pe DIGI.ro, de luni.

Asadar, abonatii Digi care activeaza exclusiv online una dintre cele 5 extraoptiuni TV, beneficiaza de gratuitate 3 luni. De obicei, extraoptiunea poate fi dezactivata fara plata unor taxe suplimentare dupa perioada de gratuitate, insa abonamentul de televiziune digitala se prelungeste pe 24 de luni in cazul unui upgrade, aceasta fiind o conditie pentru gratuitate. De asemenea, extraoptiunea trebuie sa fie activata in acelasi timp cu upgrade-ul la TV digital.

Extraoptiuni gratis 3 luni Digi

Activarea extraoptiunilor Digi se poate realiza in cazul acestei oferte doar online pe site-ul Digi, accesand sectiunea Contul Meu si logandu-ne in cont. Daca nu avem deja un cont, va trebui sa configuram unul. Doar online vom putea beneficia de cele trei luni gratuite, telefonic sau in sediu nu se va aplica gratuitatea.

Acestea sunt extraoptiunile TV care pot fi activate si pentru care putem avea 3 luni gratis:

 • HBO
 • Maxpak
 • Film Now
 • 4k
 • Adult

Digi a mai lansat o oferta asemanatoare in luna martie 2021 insa in acea perioada erau oferite doua luni gratuite pentru orice extraoptiune TV. Numele campaniei respective era 2 LUUUNI.

In prezent, RCS & RDS are o alta campanie in desfasurare numita Hai si tu in reteaua nationala!, oferind 50% reducere timp de 4 luni la abonamentul de telefonie mobila in cazul portarii din alta retea. Aceasta oferta mai este valabila pana la finalul acestei luni iar contractele se incheie pe 2 ani.

Facturescu vrea vacanta – campanie Digi

In perioada 28 iulie – 31 august 2021, Digi are activa campania numita Facturescu vrea vacanta prin care se promoveaza activarea facturii electronice. Spre deosebire de alte campanii, singurele demersuri facute de Digi pentru a indemna abonatii sa treaca la factura electronica sunt acelea de promovare pe site-ul propriu, nu se ofera nimic abonatilor in urma acestei operatiuni.

Prin activarea facturii electronice, situatia financiara poate fi verificata online mult mai usor. In plus, se economisesc resurse, ajutand la protejarea mediului inconjurator.

Update 16.08.2021: Oferta este valabila doar in urmatoarele situatii:

 • abonatii noi care opteaza pentru televiziune digitala + extraoptiunile dorite
 • abonatii existenti care au televiziune analogica, fac upgrade la digital si opteaza pentru extraoptiunile dorite
 • oferta nu este valabila pentru abonatii care au deja televiziune digitala si fac upgrade la o extraoptiune
 • oferta este valabila pana pe 29 august 2021
 • numele campaniei este TV cand nu TVde nimeni

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

57 COMENTARII

 1. De exemplu:Daca sunt cu Abonament in alta retea si doresc sa am tv mobile si internet la rcs-rds,se poate?Doar intreb si eu,nu stiu exact daca se poate.

  • Da, daca optati pentru abonamentul de televiziune Digital si optati pentru una sau mai multe extraoptiuni, veti avea 3 luni gratuite la acele extraoptiuni.
   Conditia este sa aveti perioada contractuala de 24 de luni.

 2. DIGI nu a mai avut exrraoptiune extra de cand cu posturile Discovery după care le-au scos. Anul trecut, pana in starea de urgență mai aveau câteva posturi codate ca să facă lumea să treacă la digital, de cand le-au lăsat și pe alea la liber, doar cei care mai vor Maxpack și Filmnow mai se aboneaza la digital, mulți plătind analogic că au posturile de baza la liber.

   • Alta era ideea omule, nu este prima dată când userul scriu ceva și înțelegi altceva. În afara dr Viasat mai aveau și bbc earth codat și încă vreo 2 de filme parcă tv1000

    • Omule dumneata vad ca scrii numai prostii dar te dai destept ca mi-am iesit din pepeni. In primul comentariu ai scris asa : Ca de cand au iesit posturile Discovery Digi nu a mai avut extra pachet. Pana aici corect? Dupa care tot in acelas comentariu te contrazici spui : Pana anul trecut au mai avut viasat-urile codate , ca sa faca lumea sa treaca la digital. Corect? Comentariul tau din 17 august ora 11 am. Iar eu ti-am scris ca din 16 ianuarie au lasat viasa-turile la liber deci au eliminat Extra 1. Unde am inteles gresit? Tu in schimb gresesti. De ce? Viasa-turile BBC Earth TV1000 si posturile Discovery erau in acelasi pachet Extra 1. Pachetul Extra 1 a ramas pana in 16 ianuarie 2020. Deci nu cum ai scris tu , ca de cand au iesit posturile Discovery Digi nu a mai avut extra pachet.

     • 1. Bbc earth n-a fost niciodată în pachetul acela cu discovery. După cr au scos Discovery au băgat în locul lor 2 posturi bbc knowledge și enterprise. 2. N-a existat exrraoptiune cu viasat. Cei care aveau digital prindeau niște posturi codate, viasat, bbc earth, tv1000. Înainte de starea de urgență le-au decodat și pe alea. Singura exrraoptiune care a avut-o digi cu posturi a fost cand au codat discovery și a ținut vreo 2 luni pana le-au scos de tot. De atunci diferența că erai abonat la digital erau codarea acelor posturi, după ce le-au lăsat la liber și abonații analogic le prind.

     • 1 Esti intr-o mare eroare. Viasaturile au fost mereu in pachetul Extra 1 codate cu posturile Discovery. 2 BBC Knowledge s-a transformat in BBC Earth. 3 Posturile Discovery au fost codate mereu cu exceptia Discovery Channel si Animal Planet care au fost in baza mereu. La fel si posturile Viasat au fost codate cu exceptia lui V Explorer. Dar o las asa ca nu te pot convinge ca esti intr-o mare eroare in tot ce scrii.

     • Sa fiu într-o mare eroare și să râdă alții de tine. Punct🤗🤗🤗. M-ai facut sa ma abonez la HBO crezând că este moaca 3 luni și-mi spui acum că în „fosta exrraoptiune DIGI extra1 erau posturile Discovery și Viasat cand DIGI codat au avut din Viasat history HD și Nature hd

     • Viasat History SD si Viasat Nature sd si Viasat Nature / History HD (ca asa s-a numit pana in 29 noiembrie 2019 daca vrei sa stii au fost in extra 1 si varianta hd a celor 2 a fost partajata pana in noiembrie 2019. ),o sa caut un pliant si o sa fac o poza si o voi pune aici si atunci vei vedea cine este in eroare.

 3. Atata timp cat au la liber posturile din baza digital nu se aboneaza nimeni la digital. Sa renunte la SDuri și să codeze mukte5din versiunile HD ale posturilor și atunci o să se rezolve „problemele”

  • Nu vor coda nimic pentru ca stiu ca nu vor avea abonati pentru extra pachete. De ce credeti ca posturile viasat sunt in baza? Nu aveau abonati foarte multi la pachetul extra iar Digi a venit cu o propunere si viasat a acceptat.

   • Ia să codeze toate versiunile HD și cine vrea să le vada să treacă pe digital, să vezi atunci cum se da duma în caserii după echipamente de decodare

     • Care lipsa de echipamente, la chinezi un card dinala are pret de vanzare de 1,6 euro oar ei își scot profit din a3a lună de chirie 😀😀😀

     • Degeaba fac chinezii carduri daca Digi nu are cereri de carduri. Daca ar fi zeci ,sute de liste de cereri pentru camuri pentru digital atunci fi sigur ca digi ar schimba tactica si ar avea cam-uri si receptoare in magazine. Digi nu ingroapa bani in ce nu se cere, ci cumpara telefoane pentru reteaua mobila unde se castiga mai bine.

 4. Sa vezi circ si caterinca când mulți și-au dezactivat ieri extraoptiunile (multe cu reduceri din alte promoții de gen Black friday) și azi s-au abonat la „tarif intreg”

  • Cum sa treci online la digital cand oricum trebuie să ajungi într-o agenție să-ți ridici echipamentul în custodie că să ai cu ce prinde acele exrraoptiuni.

   • Daca faci comanda online la o extraoptiune si treci la digital , atunci cand vei primi echipamentul atunci vei beneficia de promotie, important sa activezi o extraoptiune acum daca doresti sa beneficiezi de promotia asta. Dupa ce activezi optiunea online poti suna la Relatii Clientii sa vezi daca au echipamente in magazine.

 5. ” Oferta destinată consumatorilor e supusă unor termene și condiții și e valabilă în perioada 16.08-29.08.2021 pentru clienții care contractează serviciul de cablu TV digital sau fac upgrade la acesta, pe o perioada contactuala de 24 de luni. Gratuitatea se oferă în primele 3 luni, la achiziția oricăreia dintre extraopțiunile digitale 4K, Film Now, HBO, Maxpak, Adult, cu condiția ca acestea să fie comandate în aceeași comandă cu abonamentul TV DIGITAL. Oferta e valabilă exclusiv pe site-ul DIGI.ro. ”

  Superrr articol 🙂 Oferta e valabila doar pt clientii noi care isi fac abonament si opteaza pt TV digital sau pt clientii existenti care fac upgrade de la analog la digital. Eu fraier ca n-am asteptat sa vad defapt ce zice Digi si m-am luat dupa voi. Halal

  • Am pățit că tine, m-am abonat la extraoptiune că m-am luat după ei. Asta este plătesc o lună și o dezactivez. Nu mai dați articole că sigure si pe urma faceți update la ele

   • Asa cum a spus si domnul Robert si este scris si in material. Acest material a fost facut dupa mesajul trimis de Digi catre abonati, zilele trecute, ca Digi nu a oferit in totalitate toate amanuntele decat in aceasta dimineata pe site nu este vina noastra. Informatia articolului este sigura ( pentru ca se ofera cele 3 luni gratuit) doar conditiile ofertei nu au fost date corect. Dar repet aceasta nu este vina noastra ci a celor de la Digi.

 6. Hbo de ce nu cere un preț mai decent și sa între in pachetul de bază. Nu e cine știe ce canal premium. Sunt pagini de filme online gratis mai bune decât Hbo. Mai putini ani dați la pro și antene și s-ar putea baga Hbo în pachetul de baza. Cel mai bun canal al lor e Cinemax. Aș plăti separat pentru Cinemax dacă ar face opțiune separata. La Boom era opțiunea”Cinemax a la carte” un singur canal la 1,50 euro. Pentru Cinemax as plăti extraoptiune, pentru toate la un loc e mult,plus că digi mai are încă 10 canale de filme. Nu ai timp sa vezi filmele de pe Amx, Film now, TV 1000,etc.Lumea nu se abonează la Hbo pack pentru ca digi are 10 canale de filme în pachetul de baza.

 7. Sincer, cred ca HBO este falimentar, prin alte tari au fost preluați dealte firme cu rebranduire. Si ZERO lei să coste exrraoptiunea nu m-as abona la ei, că să-mi număr zilele cand să o dezactivez. Este aiurea, să vezi harry potter din 2002 și alte mizerii din astea și GRATIS nu m-as uita la ele. DIGI își face pomană cu ei cu aceste gratuități că le mai asigura și lor niște bani dr supraviețuire

  • HBO nu a fost preluat de catre nimeni. Compania mama care detine HBO este in plin proces de rebrand-uire la nivel global prin intergarea tuturor serviciilor oferite intr-o singura platfoma, pe numele ei HBO Max.

   Acest HBO Max va integra atat HBOGO cat si HBO Now. Pe langa acestea HBO Max va include si continut exclusiv Cartoon Network, Warner Bros și parteneriate cu regizori / studiouri de film consacrate.

   Aceste este principalul motiv pentru care HBO Romania si implicit HBOGO par a fi in moarte clinica: Deorece nu se vor mai face investitii (din motive cat se poate de corecte) pana la lansarea platformei HBO Max pe meleaguri mioritice.

   Acuma……. faptul ca in Romania continutul HBO / HBOGO se rezuma la 2 flegme si un scuipat, comparativ cu (,) continutul la care are acces un cetatean european, dintro tara europeana reala…… este cu totul alta discutie.

 8. Daca era să le plătească prețul întreg lăsau posturile acelea la liber sa le vada toți abonații, nu sa se uite la ele cine se aboneaza. Si eu cred ce scrie Dat, le dă o sumă de bani garantată în 3 luni, cât n-ar scoate ei în 3 luni daca s-ar abona lumea la ei fără nicio promotie. Câștigă și DIGI că vin cu oferta „3luni gratis” castiga și HBO ca-si mai acoperă din pierderi și nu merg pe zero

   • Citeste prima propoziție care ai scriso mai jos 🙂 „Digi continua sa le plateasca celor de la HBO pretul intreg pe perioada acestor campanii”. Ca să se întâmple asta ar trebui ca toti abonații să vadă acelea posturi la liber, dar nu le vad

     • Pentru a avea parte de mocanceala cred ca le-a dezactivat Teoretic era de asteptat ca aceasta sa se adreseze abonatilor care trec la digital . Ca in acest moment la Digi daca nu vrei sa ai Fimn Now sau HBO nu ai de ce sa te abonezi la digital. Eu nu ii inteleg pe abonatii care au deja hbo si dezactiveaza optiunea pentru 3 luni de mocangeala. Pentru ce fac lucrul acesta cand extraoptiunea costa cam cat un pachet de tigari sau chiar mai putin pe care il consumi intr-o zi. Si mai scriu unii pe aici ca de ce nu face Digi extraoptiuni.

  • La fiecare sfarsit de luna orice operator raporteaza catre cei de la HBO nr de abonati la pachetul lor. Daca HBO considera ca pot castiga noi abonati de la un anumit operator atunci vin catre operator cu promotii. Aceste promotii vin din partea HBO in parteneriat cu fiecare operator in parte. Operatorul isi alege perioada promotionala si ce promotie vrea sa faca catre abonati adica in cazul acesta 3 luni gratis sau cum a fost pe la telekom si orange cu 6 luni sau 12 luni 50 % reducere sau posturile hbo incluse in pachetul noului abonat care se abona la ei ( gratis). Iar dupa acea perioada cei de la HBO vad daca le-au crescut nr de abonati lapachetul lor din partea cablistului unde sa facut promotia. Sunt pierderi ce le suporta atat HBO cat si operatorul.

   • Ce scrii de alte companii pentru reducerile sau gratuitățile lor la HBO alea se aplica pentru contracte noi semnate pe 24 luni, nicidecum cum este la DIGI si la abonații existenți fara prelungire perioada contractuală. Dpmdv tind să cred ce a scris Dsf, HBO merge pe minus, puțini se mai aboneaza la ei si DIGI contra unei sume dr bani, echivalentul abonarii lunare a unor zeci de mii de abonati beneficiază de gratuitate în luna respectivă. Asa se împacă „și capra și varza”

    • Ai dreptate ca exemplele scrise de mine se aplicau unele la contracte facute pe 24 de luni.( cele cu HBO incluse in pachetul noului abonat pe o perioada de 12 luni) Esentialul este urmatorul: Promotiile vin din partea HBO unde cred ei ca ar mai putea castiga abonati. In timpul promotiei si operatorul si hbo merg pe minus. Nu poate sa te oblige nici un operator sa iti prelungesti contractul cu ei pentru ca te abonezi la un extra pachet. In schimb te pot obliga ca daca te abonezi la hbo sa tii extra pachetul activat minim 3 luni sau mai mult dupa terminarea promotiei insa digi nu o face. Daca Digi ar castiga cum zici tu, ce i-ar impiedica sa lase libere posturile pentru toti abonatii pe perioada promotiei? Digi si HBO castiga dupa terminarea promotiei daca raman oameni cu pachetul activat. Daca dupa promotie HBO nu are nici un abonat nou la pachetul lor atunci dupa un timp vine cu alta promotie. Este simplu. Toti furnizorii de posuri tv vin cu oferte cate operatori in functie de nr de abonati. De ce crezi ca digi cere doar 15 lei pentru Max pachet? Pentru ca Digi poate oferi pentru HBO cel mai mare nr de posibili abonati la pachetul lor. Sunt multe aspecte de discutat aici. Un alt exemplu sunt posturile Viasat care la digi sunt in baza.De ce crezi ca la Digi sunt in baza si la altii nu?

   • Ce-mi place asta „daca HBO considera” 😂😂😂. Nu se aboneaza mai NIMENI la ei si abia așteaptă să le arunce câte o chiftea marii operatori de genul DIGI să trăiască de la lună la lună. Hai și în SUA este pe minus, netflix îi bate la greu

  • Digi continua sa le plateasca celor de la HBO pretul intreg pe perioada acestor campanii, evident, insa probabil reprezentantii Digi considera ca isi scot banii ulterior (multi abonati nu mai dezactiveaza extraoptiunea dupa cele 3 luni gratuite).
   Oricum, Digi are un contract bun cu HBO avand in vedere ca pretul extraoptiunilor HBO/Maxpak este foarte bun comparativ cu alti operatori TV mari.

   • Eu cred ca Digi le spune ceva de genul … decât să sperati la X abonați pe lună, luati de la noi a10a parte din X și spuneți mersi. Decât nimic sunt buni și banii ăia