Diavolul in Ohio – miniserie Netflix
Diavolul in Ohio (Devil in Ohio) este una dintre cele mai noi productii Netflix, o miniserie horror realizata dupa cartea Dariei Polatin. Este disponibila pe Netflix din 2 septembrie 2022.

Tanara de 15 ani Jules Mathis (Xaria Dotson) se intoarce de la scoala si o gaseste acasa, in bucatarie, pe Mae (Madeleine Arthur), una dintre pacientii mamei sale de la psihiatrie, urmand sa afle ca va locui cu ele pentru cateva zile. Insa, Mae incepe sa poarte hainele lui Jules, sa doarma in dormitorul ei si sa flirteze cu persoana pe care Jules o place. De asemenea, Mae nu are intentia de a pleca si ameninta sa destrame familia.

Primul episod o prezinta pe Mae, o adolescenta cu o rana ciudata gasita in zona Amon, Ohio, ea este dusa la spital in apropiere si este pusa in grija doctorei Suzanne Mathis (Emily Deschanel).

Din distributia miniseriei fac parte actorii Emily Deschanel (a interpretat unul dintre rolurile principale in seria difuzata in Romania de AXN, Cititorii de Oase), Sam Jaeger (Lucky Number Slevin – 2006, American Sniper – 2014), Gerardo Celasco (Moneyball – 2011, Person of Interest – 2011), Madeleine Arthur (To All the Boys I’ve Loved Before – 2018), Xaria Dotson (American Vandal – 2017) si altii.

Diavolul in Ohio – miniserie Netflix

Diavolul in Ohio are 8 episoade si avand in vedere ca este o serie limitata, nu avea avea sezonul 2. Pe IMDb a obtinut nota 6 din peste 3.600 de recenzii si se afla pe locul 41 in topul IMDb al celor mai populare seriale. Astazi ocupa prima pozitie in topul celor mai vizionate seriale de pe Netflix in Romania. Miniseria a obtinut audiente foarte bune si in alte tari.

Filmarile au avut loc in Vancouver, British Columbia, Canada iar productia este realizata de Haven Entertainment si Netflix.

Daca ati urmarit miniseria Diavolul in Ohio, ce parere aveti despre aceasta? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.