Liceul campionilor – reality show sportiv Netflix
Netflix va adauga un reality show sportiv numit Liceul campionilor (Titletown High) ce urmareste echipa de liceu si programul sportiv Valdosta High, scoala cunoscuta pentru performantele sportive.

In aceasta serie vom vedea sacrificiile facute de sportivi pentru a atinge performantele dorite dar si pe cei mai controversati antrenori. Liceul campionilor livreaza un portret complex al fotbalului american, dupa cum mentioneaza reprezentantii Netflix.

Primul sezon al seriei Liceul campionilor va fi alcatuit din 8 episoade, fiecare avand 30 de minute. Productia va fi disponibila pe Netflix de vineri, 27 august.

Liceul campionilor – reality show sportiv Netflix

Liceul campionilor este o productie Blue Eyes Entertainment, companie fondata de Jason Sciavicco, cunoscut si pentru alte productii sportive precum Two-A-Days: Hoover High (2006), A Season with Notre Dame Football (2015) sau A Season with Florida State Football (2016).

Cum sa fii cowboy – reality show Netflix

Cum sa fii cowboy (How to Be A Cowboy) il va avea in centrul atentiei pe Dale Brisby, care va folosi cunostintele sale de social media si aptitudinile rodeo pentru a pastra traditiile cowboy-ilor dar si pentru a-i invata pe altii cum pot deveni cowboy.
Seria se anunta a fi interesanta si va putea fi vizionata pe Netflix din 1 septembrie 2021.

Colosii campurilor de lupta: Istoria tancurilor in Razboaiele Mondiale – Netflix

Tot din 1 septembrie vom putea viziona pe Netflix seria documentara germana Colosii campurilor de lupta: Istoria tancurilor in Razboaiele Mondiale (Panzer. Macht. Geschichte.), ce a fost filmata la peste un secol de la prima batalie cu tancuri din 1918. In aceasta productie vom vedea cat de mult au schimbat istoria aceste vehicule.

Maestrii metalului – reality show Netflix

Un alt reality show va fi adaugat de Netflix din 10 septembrie si anume Maestrii metalului (Metal Shop Masters) in care cei mai cunoscuti oameni din domeniu vor suda si taia cum nu au mai facut-o vreodata, pentru a obtine opere impresionante. Un singur concurent va ramane cu premiul cel mare de 50.000 de dolari.

Prezentatorul acestui reality show va fi Jo Koy iar din juriu vor face parte Stephanie Hoffman si David Madero. Primul sezon va fi alcatuit din 6 editii disponibile exclusiv pe Netflix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.