Grila programe Digi TV
Digi Romania (RCS & RDS) este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania si operatorul cu cei mai multi abonati ai serviciului de televiziune prin cablu. Operatorul ofera televiziune analogica, televiziune digitala si televiziune prin satelit (DTH).

In acest articol vom mentiona principalele avantaje si dezavantaje ale grilei de programe Digi si va incurajam sa va lasati opinia despre grila in sectiunea de comentarii de mai jos. Tot in sectiunea de comentarii vom putea discuta orice informatie despre posturile disponibile in grila Digi, inclusiv despre zvonuri.

Acestea ar fi principalele avantaje ale grilei de programe Digi, comparativ cu alti operatori principali:

 • prezenta posturilor Digi Sport in grila, posturile difuzeaza un continut sportiv variat, acestia impartind multe competitii cu Look Sport; posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4 sunt disponibile doar in reteaua Digi si toate 4 sunt in format HD (doar pe cablu digital, pe satelit doar primele 2 sunt HD)
 • prezenta posturilor proprii in grila: Digi World, Digi Animal World, Digi Life, Hora TV sau Film Now (acesta din urma este disponibil intr-o extraoptiune pentru 3 lei pe luna)
 • prezenta postului HGTV in grila, inclusiv in format HD
 • pe cablu digital se ofera un numar mare de posturi (aproximativ 152) in raport cu pretul pachetului, 30 de lei pe luna
 • zonele rurale au acelasi numar de posturi TV pe digital insa pretul este mai mic, 25 de lei pe luna (Digital Popular)
 • abonatii Digi care au abonament Analogic (26 de lei pe luna) pot receptiona toate posturile din pachetul Digital daca au un televizor cu receptor DVB-C; singurul inconvenient apare in cazul problemelor tehnice, oferindu-se suport doar pentru posturile din pachetul contractat; valabil inclusiv pentru abonatii Analogic Popular (17 lei pe luna)
 • Digi ofera cea mai ieftina extraoptiune Maxpack, pretul este 15 lei pe luna iar dintre ceilalti operatori majori de cablu Telekom ofera extraoptiunea pentru 16.5 lei pe luna; informatia se aplica doar pe cablu, desi pe satelit pretul este acelasi si este cel mai mic, in extraoptiune sunt disponibile doar HBO, HBO 2, HBO 3 si Cinemax, fara Cinemax 2 si fara versiunile HD
 • pe satelit, extraoptiunea cu posturi in limba maghiara, numita Maghiar, are un pret foarte mic de numai 1 leu pe luna

Grila programe Digi TV – 2021

In ceea ce priveste dezavantajele grilei de programe Digi TV, putem mentiona urmatoarele:

 • lipsa posturilor Discovery Science, ID, DTX si Animal Planet
 • in ceea ce priveste posturile pentru adulti, un singur astfel de post este disponibil in grila
 • pe satelit numarul posturilor HD din pachetul de baza este foarte redus, doar 12 posturi
 • lipsa unei extraoptiuni cu programe maghiare pe infrastructura de cablu

Gasiti aici grila completa de programe disponibila in reteaua Digi pe care o mentinem actualizata de cativa ani, lucru pe care il vom face si in 2022.

Voi ce parere aveti despre grila de programe Digi? Lasati un comentariu mai jos mentionand opinia voastra privind avantajele si dezavantajele acestei grile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

158 COMENTARII

 1. Ce au făcut stau bătut joc au scos programe foarte bune de ex film plus Dm și mai câteva programe și au lăsat programe aiurea documentare foarte multe și multe programe aiurea ma gândesc sa plec de la ei nu se merita eu sunt jud caras severin

  • Ce tip de tv aveti? Clasic cu tub ? Sau tv plasma? Daca aveti plasma la modul de cautare canale setati Analog+ Digital s-au doar digital.Dar atentie la sectiunea mod de primire semnal sau poate avea alta denumire sa fie setata varianta cablu. Daca nu va pricepeti sa faceti aceste setari apelati la cineva tanar care se pricepe cu tehnologia.

 2. Buna,la Digi cablu fibra optica in Bucuresti nu sunt posturi maghiare în grila Digi decât Duna TV? Exista vreo extra opțiune Multumesc