Grila programe Digi TV
Digi Romania (RCS & RDS) este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania si operatorul cu cei mai multi abonati ai serviciului de televiziune prin cablu. Operatorul ofera televiziune analogica, televiziune digitala si televiziune prin satelit (DTH).

In acest articol vom mentiona principalele avantaje si dezavantaje ale grilei de programe Digi si va incurajam sa va lasati opinia despre grila in sectiunea de comentarii de mai jos. Tot in sectiunea de comentarii vom putea discuta orice informatie despre posturile disponibile in grila Digi, inclusiv despre zvonuri.

Acestea ar fi principalele avantaje ale grilei de programe Digi, comparativ cu alti operatori principali:

 • prezenta posturilor Digi Sport in grila, posturile difuzeaza un continut sportiv variat, acestia impartind multe competitii cu Look Sport; posturile Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3 si Digi Sport 4 sunt disponibile doar in reteaua Digi si toate 4 sunt in format HD (doar pe cablu digital, pe satelit doar primele 2 sunt HD)
 • prezenta posturilor proprii in grila: Digi World, Digi Animal World, Digi Life, Hora TV sau Film Now (acesta din urma este disponibil intr-o extraoptiune pentru 3 lei pe luna)
 • prezenta postului HGTV in grila, inclusiv in format HD
 • pe cablu digital se ofera un numar mare de posturi (aproximativ 152) in raport cu pretul pachetului, 30 de lei pe luna
 • zonele rurale au acelasi numar de posturi TV pe digital insa pretul este mai mic, 25 de lei pe luna (Digital Popular)
 • abonatii Digi care au abonament Analogic (26 de lei pe luna) pot receptiona toate posturile din pachetul Digital daca au un televizor cu receptor DVB-C; singurul inconvenient apare in cazul problemelor tehnice, oferindu-se suport doar pentru posturile din pachetul contractat; valabil inclusiv pentru abonatii Analogic Popular (17 lei pe luna)
 • Digi ofera cea mai ieftina extraoptiune Maxpack, pretul este 15 lei pe luna iar dintre ceilalti operatori majori de cablu Telekom ofera extraoptiunea pentru 16.5 lei pe luna; informatia se aplica doar pe cablu, desi pe satelit pretul este acelasi si este cel mai mic, in extraoptiune sunt disponibile doar HBO, HBO 2, HBO 3 si Cinemax, fara Cinemax 2 si fara versiunile HD
 • pe satelit, extraoptiunea cu posturi in limba maghiara, numita Maghiar, are un pret foarte mic de numai 1 leu pe luna

Grila programe Digi TV – 2021

In ceea ce priveste dezavantajele grilei de programe Digi TV, putem mentiona urmatoarele:

 • lipsa posturilor Discovery Science, ID, DTX si Animal Planet
 • in ceea ce priveste posturile pentru adulti, un singur astfel de post este disponibil in grila
 • pe satelit numarul posturilor HD din pachetul de baza este foarte redus, doar 12 posturi
 • lipsa unei extraoptiuni cu programe maghiare pe infrastructura de cablu

Gasiti aici grila completa de programe disponibila in reteaua Digi pe care o mentinem actualizata de cativa ani, lucru pe care il vom face si in 2022.

Voi ce parere aveti despre grila de programe Digi? Lasati un comentariu mai jos mentionand opinia voastra privind avantajele si dezavantajele acestei grile.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

157 COMENTARII

 1. Buna seara. De asta seara la digi cablu la Drobeta Turnu-Severin nu merg sau au disparut urmayoarele posturi PRO TV HD , KANAL D HD , Film cafe. Ce se intampla?? Vor mai intra posturi tv??

 2. Bună ziua! Scuze dacă pun o întrebare dar vreau sa ma mut la Digi deoarece plătesc cam mult la Vodafone și Next Gen! Voi ce părere aveți despre Digi se merita mutarea la ei? (P.S dacă credeți ca Digi nu este buna va rog spuneți argumentele deoarece nu vreau sa iau o decizie rea) Unii poate o sa ma întrebați de ce nu caut pe site (am cautat aseară într-adevăr și este mult mai puțin decât dau la Vodafone și Next Gen dar vreau sa aud și părerea voastră) scuze de deranj

 3. Bună! vreau sa ma abonez la digi doresc sa stiu dacă aveți și programul Look 4k în grila de programe și dacă nu ,pot să-l cumpăr separt? Multumesc

  • Buna seara. Digi nu are in grila sa de programe Look 4k si nici nu puteti sa il cumparati separat. In grila digitala Digi exista un pachet 4K care contine Digi4K si Eurosport 4K. Digi 4K transmite in mare parte aceleas lucru ca Look 4K. Pretul pachetului 4k la Digi costa 5 lei.

 4. Am văzut că s-au scos canale , de exemplu Paprika, Travel, etc , pe care eu le urmăream, unde le pot găsi( alt operator) sau poate un alt pachet la digi?

  • Va trebuie doar un tv cu DVBC incorporat. Aceste tv-uri le gasiti si la 600-700 lei. Sau treceti pe Digi la pachetul digital care costa 25 -30 lei in functie de zona rural sau urban. Sunati la Relatii Clientii.

 5. In mediul rural din jud.Buzau, respectiv in com.Pîrscov, abonatii la cablu tv Digi platesc 21 de lei. Grila de programe difera in functie de cablul la care sunt racordati: cei racordati la cablul de fibra optica instalat de fosta firma Akta, receptioneaza aprox.130 posturi digitale daca detin televizoare dotate cu module de decodare si aprox.50 de posturi analogice. Atat pe digital cat si pe analog, posturile receptionate se vizioneaza defectuos din cauza semnalului slab pe majoritatea canalelor. Aparatura instalata pe stalpi ramane deseori fara alimentare din cauza sistemului defectuos de racordare la 220v, care produce intreruperi intermitente sau lipsa semnalului tv.
  Abonatii racordati la cablul de fibra optica instalat de Digi, care au instalat in casa demodulatorul(decriptorul) pt receptia posturilor digitale si analogice, beneficiaza de o calitate buna a posturilor digitale si o calitate proasta a majoritatii posturilor analogice(imagine cu contururi duble, purici) Lipsesc o serie de posturi care se regasesc pe cablul Akta, cum ar fi: posturile regionale ale TVR, TVR3, Tv Sud Est.( personal ma intereseaza aceste posturi ) In grila Digi apar posturi lipsite de importanta (muzica, desene animate, etc.)
  Grila de posturi Akta era de preferat. Se putea folosi cablul existent, cu mici imbunatatiri la aparatura existenta, fără a se face o investitie costisitoare atat pt firma cat si pt abonati care trebuie sa plateasca in plus consumul de energie electrica al acelui aparat atasat fibrei optice de racord.

  • Abonatii care sunt pe reteaua AKTA trebuie sa sune si sa ceara sa fie transferat pe fibra optica Digi, Daca nu cer transferul pe reteaua Digi vor ramane in curand fara semnal.

 6. Bună de ce nu băgați programe de ex.Italia 1,rete 4,pro7indiene de filme sunt multe programe de 2 bani mai bine scoase toate și băgate străine decât românești

  • Noi nu suntem Digi. 2 Pentru a introduce posturile enumerate de dvs Digi trebuie sa faca contract cu posturile straine, acestea sa anunte CNA ca vor sa intre pe teritoriul Romaniei. 3 Multe posturi de 2 bani sunt impuse de CNA prin lista must carry. 4 Puteti face sugestii cu posturile dorite la departamentul Relatii Clientii.

 7. Buna ziua !
  Toate canalele TV2(Zenebutik,Moziverzum ,Tv2Comedy etc.) sunt disponibile prin satelit?Cineva a spus că sunt disponibil.
  Dacă sunt disponibile prin satelit, vor fi disponibile prin cablu?

 8. **** , Programe în limba Maghiară , suntem în România , mai sunt și cele în limba: Germană, Maghiară, Franceză , Italiană și în alte limbi de parcă țările respective au programe românești , bine că la noi se bagă ÎN toate limbile numai românești nu / sau foarte puține , și nu toate : HD / FULL HD , in 2021 / 2022 încă mai sunt ÎNCĂ mai sunt SD .

  Comentariu moderat

 9. Canale nemtesti: Sat 1 & Pro 7, ARD 1, 3 Sat, VOX, ZDF.
  Canale italiene: Italia 1, Rete 4, Canale 5.
  Canale artistice: Arte, CMT, VH 1, VH 1 Classic.

  Ma lipsesc de toate canalele romanesti & unguresti; vreau canale straine, din occident (frantuzesti, nordice); vreau anii `90 inapoi !

 10. La Digi TV s-ar putea să intre:
  -Național TV HD (pe 1 decembrie 2021)
  -B1 TV HD (pe 5 decembrie 2021)
  -Tralala TV (pe 5 decembrie 2021)
  -Euronews România (din primăvara 2022)
  -Atomic TV (din 2022)
  -Aleph Business HD (din 2022)
  -Smart TV HD (din 2022)

 11. Îmi doresc în grila cablu Digi TV digitale urmatoarele canale TV PRO CINEMA HD PRO GOLD HD FILM CAFE HD LOVE NATURE HD TV PAPRIKA HD COMEDY CENTAL HD CARTOON NETWORK HD BOOMERANG HD DISNEY CHANEL HD DISNEY JUNIOR HD TIMELLES DIZZI CHANEL HDTRAVEL XP HD ID IXTRA DISCOVERY HD BALKANIKA MUSIC HD KISS TV HD B1 TV HD NATIONAL GOGRAPHIC PEOPLE HD TVR3 HD FILM BOX EXTRA HD LOOK SPORT 2 HD când le vor introduce în grila tv

 12. O lista de programe ce canale au fost înainte și nu mai sunt în grilă și pe cablu și pe satelit, care include și cele desființate la Digi nu se poate?

 13. Investigation discovery, in grila cand v a intra?????????¿???????
  Va bateti joc de clienti, acest canal este unul dintre cele mai cerute canele in grila, pe langa el sunt multe altele si pe voi nici in tur nu va doare…..macar extraoptiune sa fi fost si tot era ceva, dar voi nu si nu….

 14. rrebuiesc multe programe hd cum ar fi pro cinema pro gold look sport paprika tv epic drama si multe alyele programe tv care emit in hd trebuiesc introduse

 15. Chiar nu ma interesează restul posturilor Discovery și canale noi de pornache. Cine vrea sa le vadă sa schimbe operatorul. Dpmdv grila Digi este perfectă. Ce as imbunatati la ea ar fi sa scot regionalele, clonele SD ale HDurilor și alte starvuri must carry din NIT și să-mi lase o grila cât mai curată.

  • Prietene nu mai bine schimbi tu operatorul,că tot văd comentarii anapoda,orice introduce Digi pentru tine se numește starv,dar care dracii se numesc posturi tv.

   • De ce as schimba operatorul Digi? Ca vrei restul posturilor Discovery și alte aberații de ale tale? Nu ms. La ora actuala, orice post de calitate este DEJA prezent în grila Digi. Restul sunt posturi cu tarife mari, vechituri de programe transmise la greu în reluare, ba mai au și reclame unele la greu de zici ca te uiți la un post TV cu reclame