Gura mare: sitcomul animat se incheie cu sezonul 8

Gura Mare (Big Mouth) este un serial animat in genul comedie, romance si serial american creat de Nick Kroll, Andrew Goldberg, Mark Levin, Jennifer Flackett. Serialul a fost lansat in anul 2017 in Statele Unite ale Americii. Fiecare episod dureaza 30 de minute. Tema principala este perioada pubertatii, care ii ia pe copiii de clasa a VII-a prin surprindere cu aspectele ei placute sau mai putin placute, insa mai mereu jenante.

Pe Imdb, serialul are nota 7,9 si cota de popularitate 671. Cele 6 sezoane ale serialului pot fi vazute pe Netflix, care a confirmat ca sezonul 8 va fi si ultimul din aceasta serie. Sezonul 7 al serialului va fi difuzat, cel mai probabil, in anul 2023, pe cand sezonul 8 se va lasa asteptat pana anul viitor, in 2024, tot pe Netflix.

Personajele principale ale serialului animat sunt Nick Birtch, Andrew Glouberman, Jessi Glaser, Jay Bilzerian, Elliott Birch, Connie- monstrul hormonilor si Fantoma lui Duke Ellington. Pe langa personajele principale, exista multe personaje secundare care sprijina actiunea si ne fac sa intelegem mai bine schimbarile prin care trec copiii care se confrunta cu perioada adolescentei. Astfel, ii avem pe o Statuie a Libertatii care vorbeste cu accent frantuzesc, o perna care poate ramane insarcinata sau un medicament numit Aderall, prescris pentru tratarea ADHD.

Din distributie fac parte actorii de voce Nick Kroll (Nick Birtch), John Mulaney (Andrew Globermann), Jessi Klein (Jessica Glaser), Jason Mantzoukas (Jay Bilezerian), Fred Armisen (Elliot Birtch, tatal lui Nick Birtch). Nick Kroll este stand-up comedian, actor, regizor, producator si actor de voce cunoscut pentru filmele Petrecerea Carnatilor (2016), Aventurile Capitanului Underpants (2016) sau Adult Beginners (2014). Acesta a fost nominalizat de doua ori la Premiile Emmy.

Gura mare: sitcomul animat se incheie cu sezonul 8

John Mulaney este de asemenea stand-up comedian, scriitor si actor, cunoscut publicului pentru Omul-Paianjen: In lumea paianjenului (2018), John Mulaney: Kid Gorgeous at Radio City (2018) sau Chip’n Dale: Rescue Rangers (2022). John Mulaney a primit premiul Emmy in anul 2018 pentru Kid Gorgeous at Radio City si in anul 2011 pentru Saturday Night Live. Jessi Klein este producatoare si scriitoare, cunoscuta pentru Inside Amy Schumer (2013), Nu mai existi pentru mine (2019), Transparent (2014). Jessi Klein a primit premiul Emmy pentru Inside Amy Schumer (2015).

Tot pentru acest show a fost premiata si de Writers Guild of America in anul 2016. Jason Matzoukas este actor, comediant, scriitor si producator american, cunoscut pentru Dictatorul (2012), Hai ca merge si asa (2020-2022), Lego Batman: filmul (2017).

Gura Mare a primit 8 premii, dintre care 2 premii Emmy, si 51 de nominalizari. Acest serial are de asemenea un serial spin-off care se numeste Resurse Umane. Serialul Resurse Umane ii urmareste pe monstrii din Gura Mare si are doua sezoane, fiind notat pe Imdb cu 7,1.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.