Hai cu fetele – emisiune de divertisment pe Prima TV
Prima TV pregateste o noua emisiune de divertisment pentru comunitatea feminina, numita Hai cu fetele!.

In aceasta emisiune, Ioana Petric, Giulia, Gabriela Marin si Diana Bart vor aborda diverse subiecte interesante pentru femeia moderna. Hai cu fetele! se doreste a fi o emisiune fara subiecte de tip can-can, vor fi abordate subiecte relevante pentru femei, intr-o maniera relaxanta si din perspectiva a 4 femei diferite.

Diana Bart prezinta la Prima TV Flash! Monden alaturi de Alexandru Constantin de vineri pana duminica, de la ora 19:30. In trecut, a prezentat jurnale de stiri, insa a avut si roluri de reporter si corespondent.

Cantareata Giulia Anghelescu s-a lansat in muzica in acum peste 20 de ani, desi a facut parte, de-a lungul timpului, din trupe precum Candy sau Dj Project, a avut succes si in cariera solo.

Hai cu fetele – emisiune de divertisment pe Prima TV
Actrita Gabriela Marin a colaborat cu Prima TV si in emisiunea Cronica Carcotasilor, interpretand roluri in scenetele emisiunii iar Ioana Petric, fosta „bebelusa” prezinta Cronica Carcotasilor alaturi de Serban Huidu si Codrut Keghes.

Hai cu fetele! se va putea vedea pe Prima TV din 1 martie 2021. Nu avem informatii despre zilele si ora difuzarii acestei emisiuni insa vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare.

Prima TV anunta aceasta emisiune la cateva zile de la postarea celor de la Prima TV privind emisiunea Poezie si delicateturi, cu Mircea Dinescu, care se va vedea pe Prima TV dupa 7 ani in care a fost gazda emisiunii Politica si delicateturi pe TVR 1.
Insider politic si Focus la prima ora sunt alte emisiuni noi, care au inceput recent pe Prima TV.

Prima TV este unul dintre principalele posturi de televiziune generaliste din Romania, in prezent este disponibil in toate grilele majore de televiziune (cablu si DTH) din tara si emite atat in format SD cat si in format HD.

Voi ce parere aveti despre aceasta emisiune si de ultimele noutati aduse de Prima TV? Lasati un comentariu in sectiunea de mai jos.

Update 17.02.2021: Hai cu fetele! va fi difuzata de luni pana joi de la ora 17:00;

Update 21.05.2021: Dupa mai putin de 3 luni de activitate, emisiunea Hai cu fetele! va iesi din grila Prima TV;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII

  1. Acest format a fost încercat și de TV 1 cu ioana voicu, noemi dinescu ….nu a mers !

    Prea GUREȘE fetele ….prea fiecare vrea să iasă în evidență ….. fiind prea agresive …..toate !

    Cel mult două fete trebuie păstrate într-un dialog …diana bart si giulia …sunt și sarea si piperul …..au experiență cu radioul și televiziunea !

    Este o emisiune greu de urmărit în care 4 GUREȘE vor să vorbească în cor …SĂ fie fiecare ….. VOCEA I-a !

    • 3 din aceste domnisoare , doamne sunt puse pe pile acolo si fiecare doreste sa iasa in evidenta. Diana Bart este de foarte mult timp in prima tv Giulia este cumnata lui Huidu iar una este tot pila lui Huidu. Asa ca acest format se va inchide repede parerea mea.