Hai cu fetele! iese din grila Prima TV
Postul de televiziune Prima TV va face cateva modificari in grila de primavara. In acest material vom mentiona aceste modificari.

O parte din emisiunile si serialele de pe Prima TV au revenit cu sezoane noi de ceva timp, cum ar fi Cronica Carcotasilor, iar alte emisiuni la fel de consacrate se pregatesc sa revina.

Pe 28 martie, emisiunea lui Cristi Brancu, Exclusiv VIP, va reveni in grila Prima TV cu un nou sezon. Noutate acestui sezon o reprezinta schimbarea orei de difuzare. Daca pana acum emisiunea era difuzata de la ora 16, din 28 martie va fi difuzata de la ora 15 si va avea durata de 3 ore. Exclusiv VIP va fi singura emisiune de mondenitati care va avea aceasta durata.

O alta veste venita din partea Prima TV o reprezinta emisiunea Hai cu fetele! care nu va mai intra pe post. Hai cu fetele! va iesi din grila postului din data de 28 martie. In locul acestei emisiuni, Prima TV nu va aduce, momentan, nimic nou.

Hai cu fetele! iese din grila Prima TV

Emisiunea Hai cu fetele! s-a lansat in februarie 2021, emisiunea era prezentata de Diana Bart, Ioana Petric, Giulia si Gabriela Marin si se dorea a fi o emisiune fara can-can, circ, o emisiune curata, asa cum au declarat la inceputul proiectului cele 4 prezentatoare. La finalul anului 2021, Diana Bart a iesit din emisiune.
In 2022, emisiunea Hai cu fetele! este prezentata de Giulia, Ioana Petric si Gabriela Marin.

O alta emisiune care, din cate se pare, nu va mai intra in grila Prima TV este Florin Calinescu Show. Ultima editie a acestei emisiuni a fost difuzata inainte de Craciun. Florin Calinescu doreste sa revina cu un nou format insa nu se stie cum va arata noua emisiune.

Florin Calinescu ocupa si o functie importanta in cadrul Prima TV, el se ocupa de partea editoriala si productie. Nu a fost anuntata grila completa Prima TV si se pare ca ar urma sa intre emisiuni noi dar si seriale.

Vom anunta atunci cand vom avea informatii noi despre ce emisiunile si serialele ce vor intra in grila Prima TV. Reamintim ca astazi, 21 martie, Prima TV va lansa o noua emisiune de cooking, Aventurierii gustului.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

  1. O altă noutate în grila de primăvară 2022 a canalului Prima TV este serialul ucrainean Sniffer care debutează din 24 martie și va fi difuzat în fiecare joi ora 20:00 cu câte 2 episoade.