Vivo – animatie disponibila pe Netflix
In acest material vom vorbi despre cea mai noua animatie de la Sony Pictures, este vorba de animatia Vivo. Productia a avut premiera pe Netflix pe 6 august si se adreseaza intregii familii, nu numai celor mici.

Atentie! Daca nu doriti sa aflati cum se desfasoara actiunea in aceasta productie, nu cititi mai departe.
Vivo este un animalut simpatic care traieste in padurile tropicale din Havana. El a fost gasit pe strazi de muzicianul Andres care il si adopta. Cu toate ca nu vorbesc aceeasi limba, cei doi au un hobby comun si anume muzica. Vivo si Andres fac o echipa excelenta atunci cand este vorba de muzica si aduc la viata piata unde cei 2 canta in fiecare zi. Intr-o zi, Andres primeste o scrisoare de la o prietena de-a lui, Maria Sandoval, care este si ea pasionata de muzica. In scrisoare, Maria Sandoval il invita pe Andres sa cante intr-un concert de adio pe care Maria il va sustine in Miami. Andres este foarte entuziasmat ca va participa la acel concert pentru ca el a iubit-o pe Maria, careia i-a compus o melodie pe care nu a apucat sa o cante.

In timpul pregatirilor pentru plecarea in Miami, batranul Andres moare iar Vivo doreste sa ii indeplineasca ultima dorinta a prietenului sau si anume sa ii duca Mariei Sandoval melodia compusa de Andres pentru ea. Pentru a reusi sa ajunga in Miami, Vivo va primi ajutor de la nepoata lui Andres, Gabi, care este si ea pasionata de muzica.

Vivo – animatie disponibila pe Netflix

Vivo este un film animat realizat de Lin-Manuel Miranda, care este si vocea lui Vivo si care a castigat diverse premii, inclusiv Tony sau Grammy. El a fost nominalizat si la un premiu Oscar pentru piesa scrisa pentru animatia Moana (2016). Vocea batranului Andres este a lui Juan de Marcos Gonzales.

In filmul Vivo vom asculta melodii compuse de Lin Manuel Miranda. Miranda canta melodii cubaneze, acesta a fost inspirat de cantareti celebri cum ar fi: Celia Cruz sau Tito Puente. Juan de Marco, cel care ii da viata prin vocea sa lui Andres, este solistul trupei Buena Vista Social Club. Cel care a desenat personajele Andres si Maria Sandoval s-a inspirat din expresiile faciale ale mai multor cantareti cubanezi.

Filmul Vivo este un film animat foarte relaxant care merita sa fie vizionat de intreaga familie. Pe IMDB a obtinut nota 6.9 din aproximativ 2.900 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.