Happy Channel difuzeaza filme de Craciun

Inca un post din Romania va difuza din luna noiembrie filme artistice cu tematica de Craciun. Din 18 noiembrie, Happy Channel va difuza filme artistice de Craciun in fiecare sambata si duminica, de la ora 22. In acest material va prezentam in detaliu primele doua filme cu tematica de Craciun ce vor fi difuzate pe Happy Channel.

Cross Country Christmas / Calatorie de Craciun (2020) – 18 noiembrie, de la ora 22. Filmul Calatorie de Craciun spune povestea a doi colegi de liceu care se intalnesc intamplator intr-un aeroport cand cei doi doresc sa se intoarca in orasul lor natal pentru a sarbatori Craciunul alaturi de familiile lor.

Lina (Rachel Leigh Cook) si Max (Greyston Holt) se intalnesc in aeropor insa din senin incepe o furtuna de zapada iar zborul este anulat. Astfel, cei doi trebuie sa colaboreze pentru a gasi o solutie de a se intoarce in orasul lor natal pentru sarbatorile de iarna.
Filmul Calatorie de Craciun are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota  6,7.

Deliver by Christmas / Livrare de Craciun (2020) – 19 noiembrie, ora 22. Molly (Alvina August ) este proprietara unei brutarii si se pregateste intens pentru a onora comenzile de Craciun. John (Eion Bailey) este un tata tanar care isi creste singur copilul dupa ce sotia sa a murit.

Happy Channel difuzeaza filme de Craciun

John se muta alaturi de copilul sau in orasul lui Molly. Un timp, John face comenzi telefonice de la brutaria lui Molly, care se indragosteste de vocea lui John. Intr-o zi, John si Molly se vad fata in fata si se indragostesc, insa Molly este in dilema pentru ca ea crede ca este indragostita de doi barbati in acelasi timp, adica de barbatul cu vocea misterioasa de la telefon si John, tipul pe care l-a intalnit la brutarie intr-o zi. ‘

Molly nu isi da seama un timp ca de fapt ea este indragostita de o singura persoana, de John.
Livrare de Craciun are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

In perioada 18 noiembrie – 10 decembrie 2023, postul de televiziune Happy Channel organizeaza un concurs cu premii. Happy Channel ofera 8 premii iar pentru a intra in concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti Happy Channel in perioada 18 noiembrie – 10 decembrie in intervalul orar 17:00 – 00:00. In acest interval va aparea pe ecran un indiciu. Dupa ce vedeti indiciul zilei, intrati pe pagina de concurs craciun.tvhappy.ro, scrieti indiciul aparut pe ecran si raspundeti cat mai creativ la intrebarea Ce dorinta ai vrea sa ti se indeplineasca de Craciun?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.