Oferta 12 luni Netflix gratuit la Vodafone – UPC

Oferta 12 luni Netflix gratuit la Vodafone – UPC – O noua oferta este lansata de Vodafone – UPC conform careia se incearca promovarea serviciilor Vodafone pentru clientii UPC si viceversa.

Vodafone – UPC lanseaza o noua oferta foarte avantajoasa conform careia clientii Vodafone care se aboneaza la serviciile UPC si clientii UPC care se aboneaza la serviciile Vodafone vor beneficia de 12 luni gratuite pentru abonamentul Netflix.

Cum putem beneficia de oferta Netflix de la Vodafone – UPC?
Pentru a putea beneficia de aceasta oferta trebuie sa accesam portalul destinat ofertelor Vodafone – UPC (impreuna.vodafone.ro) – apasam butonul Activeaza oferta ta acum – introducem numarul de telefon mobil – Continua – accesam linkul din SMS-ul primit si ne autentificam cu numarul de telefon – Activam oferta Netflix – cream un cont Netflix sau ne autentificam direct daca avem deja un cont creat

Oferta Netflix Vodafone – UPC este disponibila abonatilor UPC (televiziune si internet fix) care doresc sa se aboneze la Vodafone si abonatilor Vodafone care doresc sa se aboneze la serviciile de internet si televiziune fixa UPC. Oferta este disponibila in perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa optam pentru urmatoarele servicii:

6 luni cadou Netflix

-oricine opteaza pentru unul din abonamentele Vodafone Red 14 sau mai mare;

12 luni cadou Netflix

-abonatii Vodafone care opteaza pentru servicii UPC (Internet 500 Mbps + televiziune digitala);
-abonatii UPC care opteaza pentru servicii mobile Vodafone, unul din abonamentele Vodafone Red 9 sau mai mare;

In plus, este oferita o reducere de 10 lei/luna pentru serviciile fixe nou-contractate si 2 euro/luna pentru serviciile mobile nou-contractate.

Abonamentul Netflix oferit gratuit 12 luni este Standard (HD) care in mod normal costa 9.99 euro/luna. Astfel, economisim 119.88 euro pe parcursul unui an prin aceasta oferta. Daca dorim sa activam un alt abonament Netflix, ulterior activarii cadoului, creditul se va consuma mai tarziu in cazul alegerii abonamentului Netflix Basic de 7.99 euro/luna sau mai devreme in cazul alegerii abonamentului Netflix Premium de 11.99 euro/luna.

Oferta 12 luni Netflix gratuit la Vodafone – UPC

In plus, Cadoul Netflix de 6 luni este oferit de Vodafone clientilor ce achizitioneaza un abonament Vodafone de servicii mobile, din cele eligibile, in perioada 21 noiembrie 2019 – 15 ianuarie 2020. Daca un client devine client comun Vodafone – UPC, ulterior activarii unui cadou Netflix de 6 luni, clientul mai poate beneficia de un cadou de maxim 6 luni.

Cadoul Netflix se poate activa doar dupa activarea serviciilor nou contractate. Oferta cu Netflix cadou timp de 12 luni este una avantajoasa si este lansata la scurt timp dupa ce Telekom a lansat o oferta asemanatoare prin care ofera pachetul HBO si HBO GO gratuite timp de 12 luni, oferta fiind disponibila doar clientilor noi.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Netflix lansata de Vodafone – UPC?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Vodafone.
   In ceea ce priveste oferta descrisa mai sus, este valabila doar pentru abonatii de servicii fixe Vodafone care se aboneaza la servicii mobile sau invers.
   Altfel, nu aveti nicio reducere. Daca doriti sa vi se factureze Netflix in factura Vodafone, trebuie sa va activati un nou cont Netflix pe site-ul Vodafone si selectati Vodafone ca metoda de plata.

  • Buna ziua, cei de la Vodafone (UPC) nu au in prezent nicio oferta pentru Netflix. Drept urmare, trebuie sa va abonati direct la Netflix daca doriti acest serviciu.

  • Este o oferta nationala, trebuie sa fie disponibila peste tot cat timp sunt respectate conditiile. Nu scrie in termeni si conditii ca oferta este disponibila doar in mediul urban.