Happy Channel va redifuza Valurile Vietii (Bodrum Masali – 2016) din luna ianuarie 2021, acesta fiind unul din mai multe seriale care vor incepe la Happy Channel in prima parte a anului urmator.

Serialul turcesc Valurile Vietii a mai fost difuzat in trecut de Antena 1 si Happy Channel, ultimul episod fiind difuzat la inceputul lunii ianuarie 2020.

Rezumat serial turcesc Valurile Vietii (Bodrum Masali)
Drama romantica Valurile Vietii prezinta povestea unei familii foarte instarite din Istanbul care se vede nevoita sa se mute in Bodrum din cauza unor probleme financiare. Evren (Murat Aygen), capul familiei, a facut cateva alegeri proaste care ii cauzeaza probleme cu Politia iar membrii familiei incearca sa-l salveze.

Evren Erguven (Murat Aygen) este un om de afaceri ambitios care detine mai multe hoteluri. Are o viata instarita in Istanbul, alaturi de sotia sa Yildiz (Sevval Sam), fiul sau Ates (Alperen Duymaz) si fiica, Su (Dilan Çiçek Deniz). Insa, traieste in secret o viata cu alta femeie in Bodrum (o localitate turistica din sudul Turciei) unde sunt amplasate majoritatea hotelurilor sale. Viata sa se schimba drastic atunci cand ia cateva decizii gresite din punct de vedere financiar.

Ates si Su isi lasa prietenii bogati in urma si sunt inscrisi intr-o scoala publica din Bodrum, incercand in acelasi timp sa se angajeze part time pentru a ajuta familia. Incep sa se acomodeze cu acest stil de viata cu ajutorul prietenilor din Bodrum, Kelebek (Hilmi Cem Intepe) si Asli (Ezgi Senler).

Dupa faliment, pierde tot cu exceptia unei mici case si a jumatate dintr-un mic hotel din Bodrum, mostenit de Yildiz de la tatal ei. Familia decide sa se mute in micuta casa din Bodrum si sa traiasca din profiturile hotelului ramas insa este dificil sa se acomodeze cu acest stil de viata.

Happy Channel va redifuza Valurile Vietii

In serial vom vedea actori cunoscuti precum Murat Aygen (a interpretat rolul lui Can din serialul Mireasa din Istanbul – 2017, difuzat in trecut de Kanal D), Dilan Çiçek Deniz si Alperen Duymaz – au jucat impreuna in Legea Familiei – 2017, Sevval Sam (a avut un rol important si in Pretul fericirii – 2018, difuzat in trecut de Kanal D), Hilmi Cem Intepe (a interpretat rolul lui Yavuz in Suleyman Magnificul – 2011), Timuçin Esen (Dragoste neimpartasita – 2005, Muslum – 2018, Labyrinth – 2011, Hirsiz polis – 2005), Ezgi Senler (Nefes Nefese – 2018, Canevim – 2019) si altii.

Serialul Valurile Vietii are 42 de episoade filmate intre 2016 – 2017.
Pe IMDB, serialul turcesc are nota 6.1 din 466 de recenzii insa sfarsitul a fost criticat de o parte din fani.

Nu avem informatii privind data si ora la care va incepe difuzarea acestui serial pe Happy Channel insa vom actualiza acest articol cand vom avea informatii in acest sens.

Update 11.01.2021: Serialul Valurile Vietii va fi difuzat de Happy Channel de astazi, de luni pana vineri, incepand cu ora 14:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU