Hero Inside: serie noua Cartoon Network, sezonul 2 este in lucru
Postul de televiziune Cartoon Network va difuza din 20 ianuarie un nou serial de desene animate. Seria se numeste Hero Inside (2023) si va fi difuzata in fiecare zi.

Hero Inside spune povestea unui baietel pe nume Mike de 13 ani care locuieste in orasul San Francisco. Mike gaseste intr-o zi cateva foi cu desene, aceste foi erau pe jos pe strada. Desenele au fost facute de Scott care a disparut iar in urma sa au ramas aceste foi cu desene. Baietelul ia o foaie de pe jos, pe acea foaie era desenat un erou pe nume Crying Man.

In momentul in care Mike rosteste numele eroului desenat pe foaie, Crying Man, atunci se intampla ceva ciudat si anume eroul prinde viata, aparand in fata lui Mike. Acelasi lucru se intampla cu toate foile desenate de Scott care sunt gasite de alti oameni. Toti eroii desenati pe acele foi prind viata atunci cand le sunt rostite numele.

Ce este si mai ciudat este faptul ca acesti eroi care prind viata nu sunt eroi cu super puteri asa cum sunt mai toti eroii, ci se comporta ca oamenii obisnuiti: fac munci agricole, gatesc, ba chiar incep sa fure.

San Francisco se transforma intr-un loc ciudat in care se petrec lucruri haotice, asa ca baietelul de 13 ani pe nume Mike decide sa rezolve acest haos si sa incerce sa il gaseasca pe Scott, creatorul acestor desene deoarece doar el stie cum sa aduca eroii din nou pe foile lor.

Hero Inside: serie noua Cartoon Network, sezonul 2 este in lucru

Mike este ajutat de cativa prieteni: Nick, Lucy si Dirk O. Fiecare episod al seriei animate Hero Inside ii aproprie pe cei mici de locul in care se afla Scott. Serialul este produs de scenaristul Jake Goldman si altii. Jake este cel care a participat la producerea serialului Fetitele Powerpuff.

Hero Inside are un sezon format din 11 episoade, insa seria nu este finalizata. Durata fiecarui episod este de 20 de minute iar pe IMDb a primit nota 8,5. Sezonul 2 Hero Inside este in productie de la finalul lui 2023.

Cartoon Network apartine companiei Warner Bros. Discovery si are licenta tematica – desene animate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.