I Dare U si Mi-ai pus capac – UTV
In acest material va vom prezenta grila de toamna a postului de televiziune U TV, unul dintre cele mai urmarite canale de muzica din Romania care promoveaza o echipa tanara de Vj-i (prezentatori).

I Dare U. In fiecare zi de vineri de la ora 16 si in reluare sambata de la ora 15, duminica de la ora 11, lunea de la ora 19. I Dare U este o emisiune prezentata de Andra. Prezentatoarea emisiunii isi provoaca invitatii la o serie de challenge-uri si quizz-uri amuzante. Prin aceste provocarim Andra spera sa afle de la invitatii sai tot ce vor telespectatorii sa afle.

Take Your Time – in fiecare zi, de joi de la ora 14, in reluare vinerea de la ora 10, sambata de la ora 19 si duminica de la ora 13. Andreea Din, prezentatoarea emisiunii ofera idei celor care nu stiu cum sa isi petreaca timpul liber. Andreea le prezinta telespectatorilor cele mai fresh activitati si locuri, de exemplu: sarit cu parasuta, vizitarea celor mai „instagramabile” locuri din tara si multe altele.

Mi-ai pus capac – in fiecare marti, de la ora 17. Emisiunea Mi-ai pus capac este prezentata de Dana, care pune cele mai ciudate intrebari incercand sa ii incurce pe interlocutorii sai. Iata cateva intrebari ciudate cu care spera sa ii puna in incurcatura pe oameni: Ce s-a terminat in 1919?, Ce culoare are cutia neagra a avioanelor? sau Ce se umezeste in timp ce usuca?.

I Dare U si Mi-ai pus capac – UTV

Politia muzicii. In fiecare joi, de la ora 10, in reluare sambata la ora 10 si duminica la ora 20. Emisiunea Politia muzicii este prezentata de Sebastian Cotofana. Sebastian analizeaza piese si videoclipuri muzicale si ne prezinta neregulile sesizate in piese sau videoclipuri.

Pro FM Trending Hits. In fiecare zi de luni, de la ora 14. Aceasta emisiune este prezentata de Liza Sabau si Gabriel Feresteanu si ne prezinta ce piese sunt in trend pe radio.

UNews. In fiecare sambata de la ora 13, in reluare duminica de la ora 19, lunea de la ora 17 si miercuri de la ora 14. Emisiunea este de fapt un buletin de stiri din lumea muzicii prezentat de: Andra, Andreea si Dana.

Postul UTV apartine companiei Digi si se afla in lista must carry.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

 1. Cine naibi se mai uită la posturi de muzică în anul 2021?
  Mulți preferă YouTube, Spotifiy, Deezer și Tidal decât posturi de muzică. Mai ales că posturile de muzică sunt întrerupte de publicitate după 2-3 videoclipuri, cred că în curând, vor fi întrerupte și de teleshopping.
  Posturile de muzică aveau audiență mai mare când internetul nu era avansat, totuși, la posturile de muzică prin audiență rămâne tot Etno TV lider de audiență la posturile de muzică.
  UTV era mai bine când a fost un post interactiv de muzică, până în 2008 puteai să ceri o melodie către ei prin SMS, aveau și un chat deschis între orele 8 dimineața și 2 noaptea unde dădeai un mesaj tot prin SMS despre ce melodie ai cerut către UTV să o pună. Mai era și sus lângă sigla pe ecran un sondaj despre care melodie trebuie să urmeze, asta tot o votai prin SMS care este alegerea ta. După 2008, a devenit un post normal de muzică, nu mai este un post interactiv de muzică deloc.

  • Total de acord – cea mai bună perioadă pt. UTV a fost 2005-2008.

   Și acum îmi aduc aminte ce surpriză a fost. Aveau un chat în timpul clipurilor găzduit de câte un host cu poză, iar ceilalți intrau în discuție cu avatar de la A la Z, puteai să votezi prin SMS în timpul clipului difuzat următoarele clipuri care urmau să intre pe post printr-un poll din 3 piese sugerate în dreptul siglei sus, mai era și un program marțea și joia de la 19.00, U Made By, în care erau invitați diverși artiști care discutau live pe chat și făceau playlist-ul timp de 2h, știrile erau în colaborare cu revista Bravo de la 17.00 și, în timp ce rulau clipurile, două personaje Bravo Girl și Bravo Boy apăreau pe chat și discutau între ei gen „Știai că… ?”. În timpul săptămânii, de la 10.00, era o emisiune The Guy cu Mircea (tipul cu codițe care era și host între 14.00 și 20.00) care făcea toate tâmpeniile de i se propuneau pe chat.

   youtube.com/watch?v=Tcx16Rt31w8

   youtube.com/watch?v=CC1Ys0JgWaQ

   În zilele noastre, UTV e o televiziune ca oricare alta.