Sarbatori de poveste / Reteta secreta – filme de Craciun DIVA

In acest an, Craciunul soseste mai devreme la Diva. Din 15 octombrie, postul de televiziune va difuza filme tematice de Craciun. In luna octombrie, Diva difuzeaza 8 filme in premiera, in acest material vom detalia aceste filme. Luna urmatoare, Diva va difuza peste 140 de filme romantice de Craciun.

A Maple Valley Christmas / Craciun in Maple Valley (2022) – 15 octombrie, ora 16. Familia Holden detine o ferma de artari. Ina Holden (Frances Flanagan) decide sa se retraga din afacerea cu artari si le lasa la conducerea fermei pe cele 2 fete ale sale, Erica (Peyton List) si Heidi (Ella Cannon). Cele doua fiice devin a patra generatie care conduc ferma de artari.

In trecut, familia Holden a vandut o parte din pamantul fermei catre o alta persoana. Erica are in plan sa rascumpere bucata de pamant insa planul sau este dat peste cap pentru ca acel pamant este cumparat de Aron Davenport (Andrew W. Walker), un tanar chipes. Filmul Craciunul in Maple Valley are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Six Degrees of Santa / Sase cadouri de Craciun (2022) – 17 octombrie, ora 20. Harper (Kathryn Davis) este o mama singura cu un copil. Harper este pasionata de Craciun incat lanseaza un program special intitulat Six Degrees of Santa. Acest program este un fel de Mos Craciun anonim. Cineva ofera un cadou unei persoane si acea persoana trebuie sa ofere la randul sau un cadou altei persoane.

Cadoul lui Harper ajunge la Jason (Steve Lund), un antreprenor de succes singur. Jason crede ca persoana care i-a trimis cadoul poate sa fie sufletul sau pereche si incepe sa o caute pe aceasta.
Six Degrees of Santa are durata de o ora si 30 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

A Candlelit Christmas / Parfum de Craciun (2023) – 20 octombrie, ora 20. Ellie (Contractor Nazneen) se intoarce in orasul sau natal pentru a petrece Craciunul alaturi de tatal sau si sa il ajute cu afacerea, un magazin de lumanari. Ajunsa acasa, Ellie il intalneste pe Logan (Mykee Selkin), un tanar scriitor care cauta inspiratie pentru a scrie un nou roman.
Filmul are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,5.

Christmas Casanova / Casanova de Craciun (2023) – 22 octombrie, ora 16. Elise (Kalinka Petrie) este de profesie podcaster. Elise are nevoie de continut captivant de Craciun. Ea accepta propunerea lui Daniyal (Fuad Ahmed), aceea de a petrece Craciunul alaturi de el.

Sarbatori de poveste / Reteta secreta – filme de Craciun DIVA

A Fabled Holiday / Sarbatori de poveste (2022) – 24 octombrie, ora 20. Talia (Brooke D’Orsay) si cel mai bun prieten al sau din copilarie, Anderson (Ryan Paevey) se reintalnesc intr-un oras plin de poveste in vacanta de Craciun.
Filmul Sarbatori de poveste are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,6.

A Christmas Cookie Catastrophie / Reteta secreta (2022) – 27 octombrie, ora 20. Annie (Rachel Boston) preia afacerea de familie de la bunica sa, o cofetarie care se afla in impas. Annie incearca sa salveze afacerea de la faliment. Sarcina devine mult mai grea atunci cand o reteta de prajituri a bunicii sale este furata. Annie incearca sa afle cine a furat reteta dar si sa salveze afacerea. Pentru a o ajuta sa salveze afacerea, ea il angajeaza pe cofetarul Sam (Victor Webster).
Reteta secreta are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Just like a Christmas Movie / Ca un film de Craciun (2023) – 29 octombrie, ora 16. Emily (Marlie Collins) este obsedata de munca tot timpul. Intr-o zi, aproape de sarbatoarea Craciunului, Emily se trezeste cu o dorinta imensa de a serbatori Craciunul acasa. Asa ca, Emily isi ia o vacanta si se intoarce acasa.

The Heiress of Christmas / Mostenitoarea Craciunului (2023) – 31 octombrie, ora 20. Loryn (Katerina Maria) mosteneste de la bunica ei un magazin universal. Pentru a o motiva sa munceasca, bunica o pedepseste pe Loryn si o pune sa lucreze la magazin in zilele de Craciun.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Si in Kik au scos la vanzare decoratiunile de craciun, inca de la sfarsitul lui septembrie.

      Pe subiect: Sa le transmita cineva celor de la Diva, faptul ca in Romania lui 20-23 avem televiziuni de garsoniera care emit HD. Diva – care are in spate gigantul NBC, care gigant NBC sta pe un munte de bani – in Romania lui 20-23 inca emite SD.

      Tare ma tem de faptul ca omenirea va adopta standardul 6K sau chiar 8K extrem de curand, in timp ce 4K va deveni banal, iar Diva Romania va emite tot in SD.