TVR 2 redifuzeaza Mystic

La TVR 2 revine un serial neozeelandez. Mystic va fi difuzat in fiecare seara, de la ora 19:05 si va fi difuzat in locul serialului Ocolul Pamantului in 80 de zile, de maine 22 octombrie.

Mystic spune o poveste interesanta despre prietenia dintre o adolescenta care nu se poate adapta la o noua viata intr-o noua tara, un cal si un ponei. Issie (Macey Chipping) se muta din Londra in Kauri Point, Noua Zeelanda. Issie este in varsta de 14 ani si ca orice adolescenta care pleaca dintr-o tara in alta, se adapteaza greu cu noua viata, ea crede ca viata s-a incheiat, nu poate sa isi faca noi prieteni, ii este dor de vechea viata si de vechii prieteni.

Insa, totul se schimba pentru tanara Issie atunci cand se va duce sa viziteze grajdurile de cai din localitate. Acolo, nu numai ca se va imprieteni cu un grup de adolescenti care adora caii ci va avea parte de o prietenie adevarata atunci cand se va intalni cu un ponei pe nume Blaze si un cal pe nume Mystic.

Cei doi prieteni necuvantatori o vor ajuta pe Issie sa se adapteze noii vieti si o vor ajuta sa se integreze si in grupul de adolescenti iubitori de cai si protectori ai naturii.

TVR 2 redifuzeaza Mystic

Serialul Mystic este realizat dupa romanele Poney Club Secrets scrise de Stacy Gregg, un jurnalist iubitor de cai. Serialul este filmat integral in Noua Zeelanda si este produs de BBC Studios. Mystic este un serial in care joaca multi actori tineri si dornici de afirmare.

Seria are 3 sezoane cu un total de 29 de episoade, durata fiecarui episod este de 55 de minute cu reclame iar pe IMDb a obtinut nota 6,4. Mystic a castigat un premiu in 2020 la categoria Cea mai buna muzica originala. A mai fost difuzat de TVR 2 in 2021.

TVR 2 apartine Societatii Romane de Televiziune, are licenta generalista si se afla in pachetele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth. TVR 2 se afla si in lista must carry intocmita si impusa de CNA an de an. Postul se poate receptiona gratuit si in sistemul DVB-T2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.