Telefoane compatibile Digi 5G Smart

Telefoane compatibile Digi 5G Smart – Digi a lansat in luna iunie 2019 reteaua 5G astfel incat abonatii pot beneficia de viteze superioare pe mobil. Odata cu lansarea retelei 5G, s-a inceput distribuirea telefoanelor compatibile 5G, telefoane de care putem beneficia cu un abonament Digi Mobil.

Digi a activat prima statie 5G in Bucuresti, ulterior extinzandu-se si in urmatoarele localitati: Constanta, Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca, Iasi, Sinaia, Busteni, Predeal, Poiana Brasov, Brasov, Timisoara, Craiova, Sibiu.

In oferta Digi sunt disponibile in acest moment urmatoarele telefoane compatibile cu reteaua Digi 5G: Samsung Galaxy Note 10+ 5G, Xiaomi Mi Mix 3 5G, Xiaomi Mate 20x 5G. De asemenea, aceste modele sunt compatibile cu serviciile VoLTE si VoWIFI in reteaua Digi.

Cele doua liste (localitati cu retea 5G activa si telefoane mobile compatibile 5G) au fost actualizate ultima data pe 12.02.2020, vom actualiza periodic aceste liste.
Digi a lansat reteaua 5G in luna iunie 2019 promitand viteze de pana la 10 Gbps pentru fiecare site 5G. Echipamentele utilizate sunt de la Nokia, Ericsson si Huawei.

Lansarea retelei 5G a fost facuta cu ocazia unui eveniment organizat in Bucuresti, Centrul Vechi, operatorul de telecomunicatii oferind jurnalistilor prezenti posibilitatea de a testa facilitatile noii tehnologii 5G. Demonstratia s-a realizat in conditii reale de utilizare dar doar prin telefoanele mobile compatibile de la Xiaomi. Partenerii oficiali pentru acel eveniment au fost cei de la Ericsson, furnizorul primelor statii de emisie a retelei 5G.

Digi ofera trafic de 80 GB lunar pentru reteaua 5G, daca este depasita aceasta cantitate de trafic viteza este redusa la maxim 256 Kbps download si maxim 128 Kbps upload. Banda utilizata pentru reataua 5G de catre Digi este 3400-3800 MHz.

Gasiti aici lista completa de telefoane disponibile in reteaua Digi. In prezent operatorii cu retea 5G activa sunt Digi, Orange si Vodafone. Daca ati testat reteaua Digi 5G, ce parere aveti si ce viteze ati obtinut? Lasati un comentariu mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII