Recrutul (2022): Netflix a decis continuarea serialului de spionaj cu sezonul 2

Recrutul (The Recruit, 2022) este un serial de actiune, crima si spionaj american care a obtinut nota 7,4 pe IMDb si are cota de popularitate 258 in prezent. Serialul a fost creat de Alexi Hawley, care a mai produs si serialele Recrutul (2018-2023), Castle (2010-2016), Autopsia Crimei (2013).

Unui jurist incepător proaspat angajat la CIA i se ofera cea mai nedorita sarcina posibila, aceea de a sorta scrisorile primite si de a decide daca vreuna dintre ele contine o amenintare reala la adresa organizatiei. Tanarul identifica o amenintare reala din partea unei femei inchise in penitenciar, care afirma ca este fosta spioana CIA, ca detine multe secrete despre organizatie si ameninta ca le va face publice daca nu este eliberata din puscarie. Owen Hendricks, juristul CIA, ii face o vizita lui Max Meladze, iar de aici se naste o legatura foarte periculoasa. Pentru a-si indeplini sarcinile profesionale, Owen isi risca viata si intra, fara voia sa, in jocuri politice si de spionaj pline de adrenalina.

Primul sezon a fost lansat la data de 16 decembrie 2022, iar Netflix a anuntat ca serialul va continua cu sezonul al doilea, pentru care deocamdata nu avem o data oficiala de lansare. Sezonul intai contine 8 episoade cu durata de o ora si a fost filmat in Montreal, Quebec, Canada.

In rolurile principale il vedem pe Noah Centineo (Owen Hendricks, noul angajat al CIA pe postul de avocat), Laura Haddock (Max Meladze, fosta spioana CIA est-europeana, inchisa pentru ca a ucis un sofer de tir violent), Aarti Mann (Violeta, o colega de munca a lui Owen care incearca sa il ponegreasca profesional), Colton Dunn (Lester, aliatul Violetei), Fivel Stewart (Hannah, colega de apartament a lui Owen si fosta lui iubita), Kristian Brunn (Janus Ferber, colegul foarte stresat al lui Owen si singurul care il ajuta cu adevarat).

Recrutul (2022): Netflix a decis continuarea serialului de spionaj cu sezonul 2

Noah Centineo este un actor american cunoscut din filmele Tuturor baietilor pe care i-am iubit (2018), Intalnire perfecta (2019), Adam Intunecatul (2022), Ingerii lui Charlie (2019). In 2018, actorul a castigat premiul Top 10 Breakout Stars Award din partea IMDb STARmeter Awards. Noah Centineo a mai catigat premii din partea Teen Choice Awards (2019), MTV Movie+TV Awards (2019), Kid’s Choice Awards (2019) si People’s Choice Awards (2019).

Laura Haddock este o actrita nascuta in Anglia, cunoscuta din productiile Gardienii Galaxiei (2014), Transformers: Ultimul cavaler (2017), Downtown Abbey: o noua era (2022). Pentru rolul din Gardienii Galaxiei, actrita a primit, alaturi de colegii de echipa, doua premii pentru Cea Mai Buna Distributie.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.