In seara de ajun / Satul Magic de Craciun – filme DIVA.
Postul de televiziune Diva continua sa difuzeze si in luna cadourilor o selectie speciala de filme cu tematica de Craciun. In acest material, vom detalia filmele romantice de Craciun care vor fi difuzate in premiera in perioada 5-10 decembrie.

„Twas the Night Before Christmas” / „In Seara de Ajun” (2022) – 5 decembrie, ora 20:

Filmul „In Seara de Ajun” spune povestea lui Madison (Torrey DeVito), o actrita care isi doreste sa se implice si in regie. Asadar, Madison decide sa puna in scena o piesa de teatru in orasul natal in Ajunul Craciunului. In timpul repetitiilor dintre Madison si actorul principal al piesei, Connor (Zane Holtz), se contureaza o frumoasa poveste de dragoste. Filmul are o durata de o ora si 40 de minute si a obtinut nota 5.4 pe IMDb.

„A Magical Christmas Village” / „Satul Magic de Craciun” (2022) – 8 decembrie, ora 20:

Vivian (Marlo Thomas) se muta in apropierea sarbatorilor de Craciun la fiica sa Summer (Alison Sweeney). Vivian nu vine singura, ci aduce cu ea o macheta a unui sat magic miniatural. In timp ce Vivian si nepoata sa construiesc macheta satucului miniatural, incep sa se petreaca lucruri ciudate. Cladirile acelui sat din macheta prind viata si in realitate. Filmul „Satul Magic de Craciun” are o durata de o ora si 24 de minute si a obtinut nota 6.1 pe IMDb.

„Hanukkah on Rye” / „Miracol de Hanukkah” – 10 decembrie, ora 16:

Filmul „Miracol de Hanukkah” spune povestea lui Molly (Yael Grobgals) si a lui Jacob (Jeremy Jordan), doi evrei care au un magazin de dulciuri evreiesti. Sarbatoarea evreiasca Hanukkah ii va uni pe Molly si Jacob, chiar daca cei doi sunt rivali in afaceri. Filmul are o durata de o ora si 25 de minute si a obtinut nota 7.3 pe IMDb.

In seara de ajun / Satul Magic de Craciun – filme DIVA.
In luna decembrie, postul de televiziune Diva difuzeaza nu mai putin de 14 filme in premiera. Maratonul filmelor tematice de Craciun va continua pe Diva pana pe 31 decembrie 2023. Postul de televiziune Diva are licenta tematica pentru filme si seriale si se gaseste in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu IPTV si DTH, cum ar fi Vodafone, Digi, Orange, Orange Communication, INES si Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.