Indragostiti la Roma / In cheia dragostei – filme romantice DIVA
Sezonul filmelor de dragoste continua si in luna august la Diva. Astfel postul va difuza in fiecare dupa amiaza de duminica, de la ora 16, cate 2 filme de dragoste. In acest material vom detalia aceste filme.

South Beach Love/ Dragoste la South Beach (2021) – duminica, 6 august, de la ora 16. Sara (Taylor Cole) si Tony (William Levy) au format o perioada de timp un cuplu. Cei doi si-au dorit sa isi deschida un restaurant. Tony o paraseste pe Sara pentru a studia bucataria la Paris.

Dupa un timp, cei doi isi implinesc visul deschizandu-si fiecare cate un restaurant. Tony isi deschide un restaurant in New York iar Sara isi deschide restaurant in Miami. Destinul face ca Sara si Tony sa se reintalneasca la Quinceaneras celor doua nepoate ale lor. O sora de-a lui Tony este maritata cu fratele Sarei.
Filmul Dragoste la South Beach are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

Rome in Love / Indragostiti la Roma (2019) – duminica, 6 august, ora 18. Amelia (Italia Ricci) are un vis, acela de a deveni o actrita celebra. Numai ca din cauza unor probleme personale, Amelia nu isi indeplineste visul, neavand niciun angajament. Sora Amaliei afla ca se cauta o actrita pentru rolul de printesa intr-un film si ii spune acesteia sa aplice si ea pentru acel rol.

Amelia este acceptata insa ea nu trebuie sa faca public pe retelele de socializare ca a luat rolul de printesa in remake-ul filmului Vacanta la Roma pana cand nu se va face o conferinta de presa oficiala. Un jurnalist american, Philip (Peter Porte) se afla si el la Roma cu intentia de a scrie un roman. Pana sa isi implineasca visul, Philip are mai multe locuri de munca, jurnalist la o revista, portar de hotel sau chelner.

Directorul revistei la care lucreaza Philip il pune pe acesta sa afle si sa ii ia interviu actritei misterioase care a obtinut rolul printesei in film. Philip afla ca actrita misterioasa este Amelia si ca el i-a deschis usa hotelului unde locuieste aceasta. El intra in vorba cu Amelia pentru a afla detalii despre ea insa aceasta refuza.
Filmul Indragostiti la Roma are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

The 27 hour day / Ziua de 27 de ore (2021) – duminica, 13 august, de la ora 16. Lauren (Authum Reeser) are o firma numita  Ziua de 27 de ore. Prin aceasta companie, ea realizeaza un podcast si un blog unde da sfaturi oamenilor cum sa realizeze multe lucruri intr-un timp scurt. Pentru a-si promova firma, Lauren doreste sa se alature doamnei Barbara Davrow (Brenda Crichlow), un fel de guru in afaceri si care organizeaza un turneu prin tara dand sfaturi de afaceri oamenilor.

Stand de vorba cele doua, Barbara ii da un sfat lui Lauren sa ia o mica vacanta pentru a avea si ea o viata personala. Astfel, pentru a participa in turneele Barbarei, Lauren decide sa o lase mai usor cu munca si isi va lua o mica vacanta unde il intalneste pe Jack (Andrew W. Walker).
Filmul Ziua de 27 de ore are durata de o ora si 25 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,7.

In The key of Love / In cheia dragostei (2019) – duminica, 13 august, de la ora 18. Maggie (Laura Osnes) si Jack ( Scott Michael Foster) formeaza un cuplu. Maggie are un vis, acela de a deveni fotograf profesionist. Pentru a-si indeplini visul, Maggie il paraseste pe Jack si pleaca.

Dupa doi ani, sora lui Jack se casatoreste si decide ca Maggie sa fie fotograful principal la nunta ei. Filmul are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Caribbean Summer / Vara Caraibiana (2022) – 20 august, ora 16. Jade (Heather Hemmens) este o jurnalista TV. Din cauza unui eveniment jenant in timpul unei transmisii in direct, Jade este fortata de sefii postului sa isi ia o vacanta.

Se pare ca si in vacanta Jade este urmarita de ghinion pentru ca ea nimereste in alta casa fata de cea pe care a inchiriat-o pe perioada vacantei.
Vara Caraibiana are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

Indragostiti la Roma / In cheia dragostei – filme romantice DIVA

Snapshot of Love / Instantaneul iubirii (2022) – 20 august, ora 18. Adrian Summer (Lexi Giovagnoli) lucreaza ca fotograf la o revista. Ea este trimisa de sefii revistei sa obtina fotografii incendiare cu un star care se lasa greu fotografiat, Parker Benett (Benedikt Mazurek).

Norocul ii surade Adrianei atunci cand afla ca ea si Parker stau in acelasi hotel.
Instantaneul iubirii are durata de o ora si 26 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,2.

Sweet Pecan Summer / Ferma de nuci Pecan (2021) – 27 august, de la ora 16.  Amanda Lin (Christine Ko) este de profesie dezvoltator de produse pentru o firma. Amanda este deranjata ca firma pentru care lucreaza refuza sa ii puna in practica ideile. Astfel, Amanda decide sa isi ia o vacanta si pleaca la ferma de nuci a matusii sale unde a copilarit. Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

Journey of My heart / Drumul inimii mele (2021) – 27 august, ora 18. Abby Morgan (Rhiannon Fish) este de profesie ornitolog. Abby primeste sarcina de a studia fotografiile  facute de Alice Hughes (Marion Eisman) cu vulturul chel din Alaska. Ghidul lui Abby este Eric (Darien Martin), nepotul fotografei.
Filmul Drumul inimii mele are durata de o ora si 23 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.