Informatii si data lansare Emily in Paris – sezonul 3
Emily in Paris (2020) este unul dintre cele mai urmarite seriale in prezent in Romania, ocupand astazi primul loc in topul celor mai urmarite seriale Netflix in Romania. Acest lucru se datoreaza si lansarii sezonului 2 pe 22 decembrie, in articol vom mentiona si actualiza toate informatiile pe care le avem despre Emily in Paris – sezonul 3.

Inainte de a citi mai departe, este important sa stiti ca pot exista spoilere. Deci, daca nu ati vizionat inca sezonul 2, ar fi bine sa va ganditi daca doriti sa cititi in continuare.

In primul episod al celui de-al doilea sezon, Emily se simte vinovata in urma intalnirii sale cu Gabriel si decide sa treaca peste printr-un weekend romantic. Noul job al lui Mindy se dovedeste a fi o plictiseala.

La finalul ultimului episod al sezonului 2, Emily trebuia sa ia o decizie care i-ar putea schimba cariera. Daca va ramane la Savoir si Gilbert Group, sefa ei din Chicago, Madeleine, ii va oferi, cel mai probabil, o promovare. Insa, dupa ce Sylvie, Luc si Julien parasesc Savoir, Sylvie o invita pe Emily sa faca parte din noua lor echipa in Paris.

De asemenea, vedem un conflict si in viata amoroasa a lui Emily, la inceputul sezonului 2 ea era implicata intr-un triunghi amoros cu Gabriel si Camille insa aceste relatii nu au adus nimic bun. Ulterior, ea a fost implicata intr-o relatie cu Alfie, creand mai departe un nou triunghi amoros cu Alfie si Gabriel. Alfie se intoarce in UK pentru serviciu si doreste sa pastreze o relatie la distanta cu Emily insa ea realizeaza ca il iubeste pe Gabriel. Din pacate pentru Emily, Gabriel revine la Camille iar ea ramane singura.

Informatii si data lansare Emily in Paris – sezonul 3
Desi sezonul 2 a fost adaugat recent, fanii deja asteapta cu nerabdare aventuri noi din Orasul Luminilor.

Netflix nu a confirmat inca reinnoirea serialului cu sezonul 3, insa, avand in vedere ca a existat interes pentru sezonul 2, cel mai probabil vom vedea noi episoade. Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea noutati.

Actrita care interpreteaza rolul principal, Lily Collins (nominalizata la un premiu Primetime Emmy datorita performantei din acest serial), a declarat ca i-ar face placere sa revina in sezonul 3, intr-o declaratie data publicatiei Glamour.

Atat primul cat si al doilea episod au avut fiecare cate 10 episoade. Primul episod a fost lansat in octombrie 2020 iar al doilea sezon in decembrie 2021. Astfel, putem spera la sezonul 3 cu aproximativ 10 episoade adaugate undeva in toamna sau iarna anului 2022, in cazul in care serialul va fi reinnoit.

Pe IMDb, serialul Emily in Paris are in prezent nota 7 din aproximativ 64.000 de recenzii si a fost nominalizat la doua premii Emmy.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.