Informatii si setari decodor Orange KAON KSTB6029

Informatii si setari decodor Orange KAON KSTB6029 – Orange a inceput distribuirea unor noi echipamente acum cateva luni, modelul fiind KAON KSTB6029. Acest receptor este oferit pentru Orange satelit (DTH).

Meniul receptorului este simplu, echipamentul este usor de utilizat insa nu are prea multe optiuni, spre deosebire de alte modele oferite de alti operatori.
Structura meniului este urmatoarea:

 1. Sistem
  • Limba -> Permite modificarea limbii meniului; Tot de aici se poate modifica limba subtitrarii;
  • Video -> Permite setarea proportiei ecranului, a rezolutiei si a tipului de conversie;
  • Audio -> Setarea formatului de iesire si al codecului;
  • Control Parental -> Optiunea Control Parental permite restrictionarea continutului vizionat conform normelor de clasificare a programelor audiovizuale in vederea protectiei minorilor;
 2. Favorite -> Cu acest receiver poti configura lista de canale preferate. Astfel, fiecare membru al familiei poate avea propria lista de canale favorite;
 3. Instalare
  • Instalare antena -> Setarea tipului de antena si starea antenei;
  • Scanare canale -> Scanare manuala a canalelor;
  • Actualizare software -> Verificarea versiunii sistemului de operare;
  • Reporneste -> Optiune utila pentru repornirea receiverului;
  • Setari din fabrica -> Optiune utila pentru a efectua revenirea la setarile fabricantului;
 4. Informatii
  • CAS -> Informatii despre CAS;
  • Informatii sistem -> Informatii despre sistem;

Decodorul oferit de Orange KAON KSTB6029 este fullHD si are iesiri HDMI. Anterior, Orange a oferit pentru satelit receptorul Samsung GX-OR530SK, acesta fiind tot fullHD. Ambele receptoare sunt de culoare neagra.

Lipsa subtitrare canale Discovery pe receptorul Orange Kaon KSTB6029
Cea mai mare problema intampinata pana in prezent cu noul receptor Kaon este lipsa subtitrarii pe unele canale precum: Discovery Showcase, Discovery Science, Animal Planet. Raspunsul reprezentantilor Orange privind aceasta problema este urmatoarea, astfel incat este necesar sa asteptam rezolvarea problemei:

Situatia se afla in atentia departamentului Tehnic si se lucreaza la remedierea sa, intr-un timp cat mai redus. Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

Pe forumul comunitatii Orange, raspunsul reprezentantilor Orange a fost ca este asteptat un nou software de la dezvoltator, in cazul de fata de la Kaon.

Informatii si setari decodor Orange KAON KSTB6029

La finalul lunii septembrie 2019, Orange avea peste 532.000 de abonati ai serviciului Orange Home TV (atat cablu tv cat si televiziune prin satelit), in crestere cu 12% fata de trimestrul 3 al anului 2018. Serviciile de televiziune prin satelit Orange sunt foarte apreciate datorita grilei de programe si a preturilor accesibile.

Daca aveti nelamuriri privind receptorul oferit de Orange Kaon KSTB6029 lasati un comentariu mai jos. Ii multumim domnului Halmai pentru contributia adusa acestui articol;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

27 COMENTARII

 1. De curand am si eu acesr decodor de la Orange.
  Problema mea este ca nu-mi merg anumite butoane pe telecomanda.
  Power On/Off funtioneaza…
  Volum Up/Down funtioneaza.
  dar nu pot schimba canalele.

  Ce poate fi ?
  Multumesc

 2. Revin ,a fost înlocuit decodorul in jurul datei de 15 dec 2020 si de la inlocuire au fost probleme
  _nu recepționează tvr1,tvr2,realitatea etc
  _dupa ce este oprit la pornire apare mesajul *lipsa semnal* după mai multe butonari porneste
  Am luat legatura cu cei de la Orange dar sunt amanat pe pe a zi pe alta,asa ca m_am hotărât să,rezilierea contractului.

 3. Periodic la pornire apare mesajul *lipsa semnal*,mai mult nu sunt recepționate programele din grila.Ma gandesc sa trec la alta firma . Foarte mare birocrație la orange.

  • In ceea ce priveste mesajul lipsa semnal la pornirea decodorului, poti face o sesizare catre Orange, poate vor lua in calcul pentru un update sofware.
   Cat despre posturile lipsa din grila, daca sunt in pachet dar nu le receptionezi, fa-le o sesizare si trebuie sa iti ofere o solutie.

 4. Buna ziua! Stiu ca receptoarele KAON se pot impereche cu TV-ul (de la telecomanda receptorului se poate porni TV-ul si regla sunetul acestuia), dar nu cunosc procedeul. Ma puteti ajuta?

 5. Buna ziua!! Am un reciver KAON de la orange, cu cablu prin antena tot de la orange. Am probleme și nu înțeleg de ce îmi apare o eroare aproape mereu(816), și nu pot urmări nimic la televizor. Menționez ca am 3 televizoare, toate au recivere diferite și doar cel din camera mea nu funcționează mereu. Am încercat și resetarea din fabrica, și înlocuirea cablului, și scănarea manuala a programelor dar in zadar.. Aștept un raspuns. Va mulțumesc!

 6. Da,și eu am aceleași probleme cu subtritarea,dar sunt ceva mai multe canale,inclus de filme.Nu știu ce înseamnă soluționarea problemei și cât durează ,dat fiind faptul ca din Decembrie sa făcut sesizări…deci cât sa mai așteptăm?