Profi 24 TV devine televiziune nationala
In cursul sedintei CNA de astazi s-a discutat din nou solicitarea venita din partea Astra Smart Media SRL pentru modificarea zonei de difuzare din regionala (Arges, Valcea, Olt, Sibiu, Brasov, Dambovita, Giurgiu, Ilfov si Bucuresti) in zona de difuzare nationala.

Solicitarea s-a discutat atat in cadrul sedintei de marti cat si in cadrul altor sedinte.
Marti, Uta Claudius Iulian, reprezentantul postului, a mentionat ca a trimis catre CNA cateva informatii despre emisiuni. Fiind intrebat si de inregistrari, reprezentantul postului a mentionat ca nu a fost posibil sa se trimita si acestea din cauza unor probleme tehnice.

Presedinta CNA, Monica Gubernat, a mentionat ca nu exista modificari ale continutului difuzat care sa justifice trecerea la zona de difuzare nationala. De asemenea, s-a mentionat ca dintr-un portal de stiri si o agentie imobiliara nu poate fi sustinuta o televiziune nationala.

Dorina Rusu, membra CNA, a solicitat argumente suplimentare pentru a trece la zona de difuzare nationala. Raspunsul primit a fost legat de un nou studio

Structura de programe a televiziunii Profi 24 TV ramane nemodificata, formatul de principiu este generalist iar formatul de difuzare HD.

Profi 24 TV devine televiziune nationala

Solicitarea a fost amanata din nou pana la sedinta de astazi, cand au putut participa mai multi prezentatori si reprezentanti ai postului.

Grigore Cartianu, unul dintre realizatorii emisiunii Verde-n fata, a facut referire la cateva derapaje al altor televiziuni nationale, mentionand ca dansul comabate si intervine in cazul unor astfel de situatii, fara sa poata permite sa ramana neutru.

Razvan Corneteanu, care modereaza de asemenea Verde-n fata, a mentionat ca sustine distribuirea la nivel national a continutului Profi 24 TV pentru inca o voce libera in mediul audiovizual.

Raluca Gaina, persoana responsabila de studioul din Bucuresti, a declarat ca exista emisiuni cu feedback foarte bun ce vor fi introduse in grila iar de la 15 februarie va exista si un jurnal de stiri in studioul din Bucuresti.

Solicitarea a fost aprobata in unanimitate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

13 COMENTARII