Noul procesor de la Intel se va numi Devil’s Canyon si primeste titlul de primul procesor cu 8 nuclee fizice si suport de memorie pentru ddr4. Facand parte din generatia de procesoare Core i7 Extrem Edition noul procesor va dispune de 8 nuclee deblocate si va beneficia de tehnologia HyperThreading rezultand astfel un total de 16 nuclee virtuale.
Dupa spusele celor de la Intel Chip-ul cu multiplicatorul deblocat si optimizari ale transferului termic imbunatatite dispune de o performanta extrem de inalta accesibila oricui, inclusiv pasionatilor de overclocking.

Devil's Canyon cpu

 

Problema care apare ulterior dupa lansarea acestui tip de procesor si acestui tip de memorie sunt placile de baza care nu au suport pentru DDR4. Noul procesor va rula pe socket chipset X-99 iar montarea pe un socket actul cm e si socket-LGA 2011 iese total din discutie.

Producatorii de motherboard trebuie sa se miste rapid sa integreze sloturi pentru memoriile ddr4 pentru ca utilizatorii sa beneficieze cat mai rapid de plusul de performata adusa de noua tehnologie realizata de Intel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

3 COMENTARII