Istoria Mestesugurilor / La pescuit de ton – serii National Geographic

Luna iunie vine cu o bogata selectie de seriale pe programele National Geographic si National Geographic Wild. Dintre cele mai captivante, mentionam Alaska Salbatica, Luna Oceanelor si Observatorul de Pasari, care vor fi difuzate pe National Geographic Wild si Istoria Mestesugurilor, La Pescuit de Ton, Australia Vazuta de Sus si Europa Vazuta de Sus pe National Geographic.

            National Geographic Wild:
  1. Alaska Salbatica este un documentar care se va difuza incepand cu data de 2 iunie 2023, ora 19:00. Alaska este cel mai mare stat american, recunoscut pentru frumusetea tarmurilor accidentate, peisajele unice si speciile de animale salbatice. Acestea profita de vara scurta cu zile foarte lungi inainte de reintoarcerea iernii lungi si intunecate.
  2. Luna Oceanelor este un documentar care se va difuza incepand cu data de 4 iunie 2023, orele 19:00. National Geographic Wild dedica o luna oceanelor si faunei acestora, in incercarea de a ne prezenta importanta vitala a acestora pentru propria supravietuire.
  3. Observatorul de Pasari (Extraordinary Birder), sezonul 1, este un documentar care se va difuza incepand cu data de 21 iunie, orele 19. Christian Cooper studiaza pasarile de o viata. El ne va purta intr-o calatorie de descoperire a lumii imprevizibile si salbatice a pasarilor.
            National Geographic:
  1. Istoria Mestesugurilor (History in the Making), sezonul 1, este un documentar care se va difuza incapand cu data de 5 iunie 2023, orele 20:00. Documentarul prezintă mestesugarii ce creează obiecte unicat folosind metode traditionale, unele vechi de mii de ani. Fiecare episod prezintă procesul de reconstituire a trei obiecte de importanta istorica. Prima serie se concentrează pe mesteri din Marea Britanie si Europa.
  2. La Pescuit de Ton este un documentar care se va difuza incepand cu data de 10 iunie 2023, orele 18:00. In acest sezon, capitanii din Gloucester sunt restrictionati la patru zile de pescuit pe saptamana, ceea ce creste dificultatea competitiei. O noua echipa feminina se alatura flotei si ramane de vazut cum se vor descurca femeile in aceasta meserie.

Istoria Mestesugurilor / La pescuit de ton – serii National Geographic

3. Australia Vazuta de Sus se va difuza incepand cu data de 13 iunie, orele 20:00. Se vor prezenta, de la inaltime, obiective turistice precum Marea Bariera de Corali, Australia de Vest, Sydney și New South Wales, dar si activitatile oamenilor: dansuri indigene, turisti care inoata cu balenele, un tren cu camile care trece prin desert. Filmarile sunt realizate in format 4K, cu drone foarte performante.

4. Europa Vazuta de Sus se va difuza incepand cu data de 17 iunie 2023, orele 21:00. Vom vedea proiecte de inginerie din Benelux, Craciunul stralucitor de pe tarmul Mediteranei și un proiect de salvare a macaralelor din Islanda. Documentarul dezvaluie descoperirile ingineresti care modeleaza aspectul civilizat si progresist al Europei de azi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.