iUmor revine la Antena 1 cu sezonul 12
Noul sezon iUmor va incepe foarte curand la postul Antena 1. Sezonul 12 iUmor incepe pe 11 februarie, de la ora 20:30.

Noutatea sezonului 12 consta in componenta juriului. Acesta va fi format din 4 vedete, nu trei ca pana acum. Un jurat din componenta noului juriu va fi schimbat in fiecare editie iar  Cheloo, Bendeac si Delia vor ramane neschimbati. Al 4-lea jurat va fi tot o vedeta din diferite domenii cum ar fi televiziune, radio sau actorie. Printre vedetele care vor fi prezenti la masa juriului alaturi de Bendeac, Delia si Cheloo ii vom enumera pe Carmen Tanase, Rodica Popescu Bitanescu si altii.

Actrita Carmen Tanase a facut un show de exceptie in sezoanele trecute ale emisiunii iUmor venind in fata juriului cu un roast acid. Actrita a jucat in mai multe telenovele romanesti difuzate in trecut pe posturile Acasa TV si Antena 1.

Reprezentantii postului Antena 1 sustin ca si in acest sezon vor veni invitati speciali si personaje istorice. Modul de desfasurare al emisiunii iUmor va ramane neschimbat: concurentii vor urca pe scena si juriul isi va da verdictul oferind concurentului un thumbs up (da) sau un thumbs down (nu).

iUmor revine la Antena 1 cu sezonul 12

Prezentatorii emisiunii iUmor vor fi tot Serban Copot si Dan Badea. Prima editie a emisiunii a fost difuzata in 2016. De ziua Romaniei, pe 1 decembrie 2021, a fost difuzata o editie speciala iUmor in care au fost prezente personaje istorice si au facut un roast de senzatie.

Pe platforma Antena Play va reveni si actorul Vlad Dragulin cu emisiunea sa numita iMai mult umor. Actorul va prezenta in emisiunea sa imagini din culisele showului iUmor. Emisiunea iMai Mult Umor va fi difuzata saptamanal pe Antena Play.

iUmor are si un canal de Youtube unde sunt abonati peste 2 milioane de oameni si are peste 1,7 miliarde de vizualizari. In acest inceput de an, Antena 1 va difuza sezoane noi ale celeor mai consacrate emisiuni ale lor dar vor veni si cu emisiuni noi printre care vom enumer: Dancing on Ice: Vis in doi si Stand-UP Revolution.
Antena 1 este prezent in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU