Iyilik / Favorul din septembrie pe Acasa

Postul de televiziune Acasa va difuza un nou serial turcesc care a facut furori printre telespectatori in tara de origine. Serialul se numeste Iyilik / Favorul (2022).

Favorul va intra pe Acasa din 27 septembrie, de la ora 21. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri, de la ora 21, in locul serialului Jocurile Sortii. Serialul spune povestea lui Neslihan (Hatice Sendil), o femeie care duce o viata de vis alaturi de familia sa, avand un sot bogat si priceput pe nume Murat (Ismail Demirci) si alaturi de copiii lor. Insa, destinul ii va rezerva lui Neslihan un viitor crud si ii va arata adevarata fata a lui Murat.

Neslihan va descoperi ca Murat o inseala de mai multi ani cu cea mai buna prietena a sa, Damla (Sera Kutlubey). Din momentul in care Neslihan afla ca Murat o inseala, viata ei se va schimba, ea se va concentra pe copiii sai.

Serialul Favorul este facut de casa de productie Mediapym, casa de productie ce a mai produs seriale ca: Pretul Fericirii (Kanal D), Femeie in infruntarea destinului (Happy Channel), Povestea Noastra (Kanal D), Lupta Rozelor (Acasa TV) si altele.

Iyilik / Favorul din septembrie pe Acasa

Favorul este o adaptare a unui serial coreean, The Queen’s House / Syowindo: Yeowangui Jib (2021). Favorul a fost difuzat in Turcia pe postul Fox. Distributia serialului este una de exceptie. Actrita Hatice Sendil a mai jucat in seriale ca Dila si Ziua in care mi s-a scris destinul. Ismail Demici a mai jucat in seriale ca: Pretul fericirii, Kosem si La rascruce. Sera Kutlubey a avut roluri in Hercai, Nemilosul Istanbul si noul serial difuzat acum pe Kanal D Romania, Secrete in familie.

Favorul are doua sezoane ce alcatuiesc 27 de episoade, durata fiecarui episod este de doua ore fara reclame iar pe IMDb a obtinut nota 5,5. Pe Acasa, serialul va avea o durata medie de o ora cu reclame sau 45 de minute fara reclame.

Acasa apartine companiei Pro TV SA, are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grilele de baza ale tuturor companiilor de cablu, iptv si dth.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.