Jocuri Netflix disponibile in aplicatie
Reprezentantii platformei de streaming Netflix au anuntat adaugarea unei sectiuni de jocuri pentru abonatii sai. Jocurile vor fi disponibile inclusiv in Romania, la momentul publicarii acestui articol, conform testelor facute pe cateva dispozitive mobile cu Android, sectiunea de jocuri nu a fost adaugata in cadrul ultimei versiuni a aplicatiei Netflix.

Platforma Netflix pune la dispozitia abonatilor doar 5 jocuri pentru inceput, acestea sunt disponibile pentru moment doar in aplicatia de mobil. Jocurile nu vor fi intrerupe de reclame si vor fi fara achizitii in aplicatie.

Doua dintre jocurile disponibile pe Netflix sunt create dupa seria Stranger Things, serial de succes difuzat de Netflix. Iata care sunt cele 5 jocuri disponibile:

  • Stranger Things 1984
  • Stranger Things 3: The Game
  • Card Blast
  • Shooting Hoops
  • Teeter UP

Pentru a accesa aceste jocuri trebuie sa indepliniti cateva conditii:

  • Trebuie sa aveti activat un abonament Netflix
  • Utilizati un telefon sau o tableta cu Android si aplicatia Netflix instalata

Abonatii Netflix care utilizeaza un telefon cu Android vor avea la deschiderea profilului o sectiune dedicata jocurilor de unde pot fi accesate.
Abonatii Netflix care utilizeaza o tableta cu Android vor observa un rand dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocurile din meniul vertical al sectiunii Categorii.

Jocuri Netflix disponibile in aplicatie

Dupa ce ati descarcat jocul dorit din magazinul de aplicatii Google jocul va aparea pe ecranul de pornire al dispozitivului sau la deschiderea aplicatiei mobile Netflix. De fiecare data cand veti dori sa jucati un joc din cele 5, jocul va cere autentificarea. Jocurile nu sunt disponibile in profilul pentru copii si vor avea automat setata limba din profilul Netflix. Daca jocul nu are in setari limba din profilul Netflix atunci va avea setata automat limba engleza.

Desi am testat instalarea jocurilor, accesarea si verificarea aplicatiei Netflix, nu am avut disponibila sectiunea de jocuri direct din aplicatia Netflix, astfel incat anumiti abonati pot avea probleme in acest sens.

Daca aveti setat un cod PIN pentru a-i impiedica pe copii sa aiba acces la profilul adultilor, atunci pentru a juca jocurile aveti nevoie de acelasi cod PIN. O parte din jocurile disponibile pe platforma Netflix merg si fara ca dispozitivul sa fie conectat la internet. Abonatii se pot  juca simultan pe mai multe dispozitive in functie de abonamentul detinut (de la un dispozitiv la 4 dispozitive). Daca se depaseste numarul de dispozitive atunci va trebui sa deconectati un dispozitiv pe care nu il folositi. Acest lucru se poate face chiar si pe site-ul companiei.

Jocurile au fost integrate de Mike Verdu, angaja de Netflix in aceasta vara pentru a crea jocuri pentru companie. Mike a lucrat la Facebook si s-a ocupat de jocurile companiei conduse de Mark Zuckerberg.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII

    • Cauta jocurile in Magazin Play si vei vedea ca le vei gasi cu semnul N. Dupa descarcarea jocului ca sa il joci iti va cere autentificare contului Netflix. Ai toate datele in material.